A négycsillagos Novotel Szeged Hotel a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával (melyből 6 lakosztály) várja kedves vendégeit. A Szeged szívében álló szálloda egy kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és két kilométerre a szegedi Dómtól. A szállodában egy étterem, bár és szemináriumi termek is rendelkezésre állnak.
Kedves, figyelmes személyzet, kiszolgálás. Finom ételek. A szoba árának megfelelő. Tisztaság kifogástalan. Welnes-rész kicsi, de barátságos. A Tisza gyönyörű- a reggeli asztaltól, a teraszról szemlélve. A városközpont gyalog is elérhető 5 perc alatt. Nyugalom, mégis minden program karnyújtásnyira. Szabad és zárt parkolás is lehetséges.
Ár érték arányban remek szálloda, színvonalas szolgáltatások, kedves, segítőkész személyzet jellemzi. A Hotel elhelyezkedése is kiváló, minden közel van, este csodás a panoráma. A reggeli bőséges volt, és sokrétű. A wellness részleg viszont kicsi, szűkös, nem méltó a szállodához.
Minden tetszett. A szoba és az egész szálloda tiszta, kellemes volt. A személyzet előzékeny és kedves volt. Kisfiam kérésére reggelire bundás kenyeret készítettek, illetve érkezésünkkor a gyerekeknek kis apró ajándékkal készültek. Nagyon szívesen térünk majd vissza Szegedre és biztos vagyok benne, hogy akkor is a Novotelben foglalunk majd szállást.
Minden nagyon rendben volt, romantikus csomagot kértünk és kaptunk is. Kényelmes lakosztály, gyönyörű kilátással, kedves, figyelmes személyzet. A masszázs remek volt, a wellness részen lehetne még javítani. Egyedüli negatívumként említeném, -bár inkább csak a páromat zavarta- hogy denevérek repkedtek az erkélyünk előtt. Köszönjük Novotel!
A reggeli minősége és mennyisége a várakozásunkat felülmúlta,a négy csillagos szintnek méltán megfelelt. A takarítás minősége kifogástalan,ezt eddig kevés szálloda esetében tapasztaltuk. Problémát jelentett,hogy az erkélyen nem volt sem egy asztal,sem egy szék,kopár volt így és funkcióját nem tudja betölteni.
A wellness részleg nagyon kicsi,de nem is ez a szálloda fő profilja,vonzereje sem ebben rejlik. A város,a sétányok,a fürdők,a nyüzsgő,esti forgatag miatti mozgalmasság tartalmas kikapcsolódást ígér.
3 gyermekkel érkeztünk Hotelbe. A szobából a kilátás gyönyörű volt. A picinek kaptunk kiságyat. 3 gyermekkel a szoba kicsit szűkös volt,de kényelmesen berendezett és tiszta. A wellness részleg egy ekkora szálloda részére szerintem nagyon kicsi. A reggeli rendkivűl bőséges nagy a választék .
A vacsora is finom volt 2 féle levest és többféle főételt lehetett megkóstolni. A gyerekekre reggelinél és ebédnél is gondoltak reggel mindig volt tejbegríz este pedig valamilyen tésztaétel amit a gyerekek általában szeretnek. Ami nekem nagyon szimpatikus volt hogy a svédasztalra még bébiételt is tettek. nagyon jól éreztük magunkat a szállodában a személyet pedig nagyon kedves volt.
Csak egy éjszakát töltöttünk a Hotelben, de remekül éreztük magunkat. A felajánlott csomag ára megfelelő volt, a kedvezmény nélkül biztosan másik hotelt választottunk volna, mert úgy drága részünkre. Nagyon tetszett, korrekt és jó szinvonalú szolgáltatást kaptunk. Évekkel ezelőtt én már jártam itt, igy tudtam mire számitsak.
Az ételek minden alkalommal ízletesek és bőségesek voltak, köszönet érte. A kiszolgálás is jó modorú, megfelelő volt. Hasznos volt a hatékonyan működő klíma, és a szoba fekvése miatt a sűrű sötétítő. A csomag, amit igénybe vettünk, tartalmazott napi családi aqua-park belépőt, és nagyon jó kikapcsolódást nyújtott a hely.
A Wellness részleg kicsi,bár nekünk szerencsénk volt mert amikor mentünk-5 alkalom-senki nem volt ott,így kényelmesen elfértünk. A panoráma remek volt a 7. emeletről a Dóm irányába. Az ételválaszték és minőség valamint a személyzet is dicséretre méltó. Összességében kitűnően éreztük magunkat. Bárkinek szívesen ajánlanám illetve mi is visszamennénk.
Szép, modern hotel, gyönyörű kilátással a Tisza folyóra és Szeged városára. A személyzet rendkívül segítőkész, figyelmes. A szálloda tiszta, a szobák kényelmesek. A férjem elfért az ágyon és a paplan alatt! /közel 2 méter. / Mindig problémás számára a pihentető alvás standard ágyon, de itt kellemes meglepetés ért bennünket.
Nagyon tetszett a környezet kímélő hozzáállás -pl. növényi alapanyagú szappan és egyéb tisztálkodószerek- sajnálom, hogy elfelejtettem megtudakolni a gyártót, ugyanis a szappan kiválóan bevált az arcbőrömnek is. Mivel akciós csomagot vettünk igénybe az ár is megfizethető volt. Összességében mindennel elégedettek voltunk és lehetőség szerint visszatérünk.