A négycsillagos Novotel Szeged Hotel a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával (melyből 6 lakosztály) várja kedves vendégeit. A Szeged szívében álló szálloda egy kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és két kilométerre a szegedi Dómtól. A szállodában egy étterem, bár és szemináriumi termek is rendelkezésre állnak.
A szálloda elhelyezkedése kitűnő, a Tisza parton van, gyalog be lehet sétálni a centrumba. A szobák mérete, berendezése kellemes, nagy méretű erkéllyel rendelkeznek, bár az erkélyről hiányoltam egy széket esetleg asztalt /mi októberben voltunk, lehet hogy nyáron van/. Nagyon örültem a teaforralónak és a kikészített teáknak, egy fárasztó nap után jól esett teázgatva megpihenni.
A reggelivel nagyon elégedett voltam, széles választékból lehetett választani. Érdemes a szobát nem a városközpont, hanem a másik oldalra kérni, mert az sokkal csendesebb. Az éttermet is kipróbáltuk, szűk az a la carte választék, de jó minőségű alapanyagokból, ízlésesen tálalva finom ételeket kapunk. Az árak, ahogy várható egy 4 csillagos hotelben, elég magasak, de cserében kellemes környezetben, kedves kiszolgálást kapunk helyben.
Wellness szolgáltatást nem vettük igénybe, mert úszás lehetőség nem volt. Kaptunk ugyan ingyen jegyet egy alkalomra a szegedi élményfürdőbe, de nem éltünk vele a távolsága miatt. Szívesebben mentünk volna a közeli és patinás Anna gyógyfürdőbe. A szállodával egyébként - az előbbieket figyelmen kívül hagyva - nagyon elégedettek voltunk.
A személyzet figyelmes, kedves és segítőkész volt. A belső környezet nagyon tiszta, az ellátás kiváló, a panoráma nagyon szép, és mindezek mellé a hotel környezetbarát is. Köszönjük.
A sors úgy hozta, hogy Kőszeg felől vissza kellet fordulni és még egy éjszakát Szegeden kellett még töltenünk. A hét elejéből okulva maradtunk a Novotel-nél. Most nem volt Tiszára néző szoba. Köd volt, úgy hogy nem bántam. A szálloda még mindig jó, parkolásért most nem kellet fizetni, a gyerekek kaptak ajándékot, a személyzet kedves és türelmes volt.
Egy kicsit drága az étlap, de finom az étel (Gulyásleves -két főnek bőven elég- 1400HUF). Reggeli pazar, volt puding, epres joghurt, retek csíra, bio tej, laktózmentes tej, és Rapunzel müzli és magvak! ! Hihetetlen (Ez a legtisztább -és drágább- Bio termékek gyártója közel 35 éve, és Szegeden a szállodában lehet reggelizni. Egy Manager kétszer is oda jött, hogy ha kell valami extra szóljunk, vagy ha valami elfogyott. Van baby konzerv nem Bio, de nem is az olcsóbb fajta, de a többi hotelhez képest remek irány amit képviselnek. Délig maradhattunk,a szobákban ez sem mellékes.
Összességében nagyon elégedett vagyok a szállodával. Tiszta, rendezett. A szoba rendben, célnak megfelel. Amit én személy szerint megjegyeznék: kicsit kevés a 4 magyar nyelvű csatorna a választékban,a fürdőből hiányoltam a légfrissítőt, illetve elszívót, valamint jobban örültem volna két különálló kisebb takarónak, mint egy hatalmasnak, ami még nehéz is.
Kellemes nyaralást töltöttünk Szegeden. A szállás remek volt. Kérésünknek megfelelő szobát kaptunk. Jó ötlet a gyereksarok, amit a gyermekeink nagyon élveztek. Ami kicsit hiányérzetet hagyott bennem az a welness és a konyha. Továbbá sajnálatos, hogy a gyönyörá panorámás teraszokon nincs bútor, és a korlát kisgyerekek számára veszélyes. Egyébként ajánlom mindnenkinek, mert nagyon jó elhelyezkedésű a szálloda.
Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással, étkeztetéssel. A kilátás gyönyörű volt. A szobák kényelme is megfelelő volt a vártnál jobb. Kellemesen csalódtunk a hotelban. A személyzet segítőkész volt, bármilyen kérdésünk volt a városi programokkal kapcsolatban, készségesen segítettek. Minden nagyon jó volt. Köszönjük :)
Mi tavaly jártunk A Novotelben Nagyon meg voltunk elégedve a szobánkkal a wellnes részlegével és főleg a reggeli minőségével változatosságával. A személyzet is kedves segítőkész.A város nevezetességeiről térképet is nyomtattak nekünk.Nagyon szívesen vissza mennénk bármikor.üdv.:egy három tagú család
2012 augusztus hónapban nyaraltunk (két felnőtt, két gyermek) a hotelben. Tetszett: elhelyezkedés; étkezés( mindig bőséges és nagy választék, udvarias, több nyelvet beszélő felszolgálók );akciós családi csomagban a gyermekek szállása ingyenes volt, ezen felül kedvezményes családi belépőt kaptunk a Vadasparkba; a szobánk kényelemes volt és tiszta; Egyedüli csalódás az volt, hogy a wellness részeget nem tudtuk kipróbálni, mert felújítás alatt állt. Ezt leszámítva, nekünk tetszett!
Tetszett a kitolt reggeli és vacsora. Az agy kényelmetlen volt, főleg a potagy katasztrófa. Hiányzott a cipokanal, a fürdőbe meg polc, zuhanyzoba szinten. A tv szuper volt. A tájékoztatás hiányos volt. A billiard szuper ötlet. A szoba elosztást nem értettem, igazából más lehetőséget nem ajánlottak 4 főre.
A környező lehetőségekről fogalmuk sem volt, étterem, kultúra, bármi ami van, azért jó lett volna karácsonyra készülni belőle. A számlázás teljesen áttekinthetetlen.
A szobába csak búgott a legkondi, de nem hűtött és még levegő sem jött be rajta. Végül kaptunk egy asztali ventilátort, de hát 37 fok volt kint. Szobai kis hűtő sem működött tökéletesen. Egy üveg vizet három nap alatt hűtött le ihatóra. A többi rendbe volt. A takarítók kedvesek és segítő készek. Az ételek rendben, a felszolgálók nagyon udvariasak.