Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Egy családi kirándulást sikerült összehozni Szilvásváradon. Igaz, hogy nagy ködben érkeztünk, de már szép, napos időben távoztunk, így lehetőség nyílt a táj szépségében is gyönyörködni. Az ellátás, a figyelmesség irányunkban tökéletes volt, a gyerek játszószoba a csúcs, volt boldogság, amikor az unokánk meglátta.
Alig tudtuk elcsalogatni onnan. A wellness is jó volt, csak azt sajnálom, hogy, bár kaptunk akciós masszázs-kupont, a szolgáltatást nem tudtuk igénybe venni, mert a masszőr nem ért rá (talán nem ártana még egyet foglalkoztatni). Ettől függetlenül is jól éreztük magunkat, szívesen visszatérünk és másnak is merem ajánlani.
Csodás őszi napokat töltöttünk férjemmel a hotelben. Maximálisan elégedettek vagyunk a hotel kínálta szolgáltatásokkal. Kiváló a konyhájuk. Jobbnál jobb falatokat ettünk. Nagyon elégedettek voltunk a személyzettel, kedvesek, segítőkészek voltak. Ja. . . és a hotelből elénk táruló panoráma pedig hihetetlenül szép. Még visszatérünk!
Nagyon jó élmény volt mindannyiunknak. A szállás (Kislak Apartman) tágas és kényelmes volt, bármit kértünk vagy jeleztünk, legkésőbb másnapra megoldották. (Pl. vízforraló, lámpakapcsoló javítása) Amikor utoljára jártunk ott, még készült a kinti szauna és jakuzzi, most kipróbáltuk, és elég ütős. . .
:) A személyzet minden tagja kedves és készséges volt. Az ételeknél volt kifogásunk időnként, nem volt mindig túl változatos, és a reggeli fél tízkor már nagyrészt elfogyott, és már nem pótolták. (Pedig 10-ig lehet reggelizni a kiírás szerint. . . )
Mindennel meg voltunk elégedve. Az elhelyezés, az ételek és a kiszolgálás nagyon jó volt.A szobával és a tisztasággal meg voltunk elégedve.A vellness részleg minden igényt kielégített. A hotelt és az ellátást bátran ajánljuk mindenkinek. Köszönjük.
2017 szeptemberében 6 napot töltöttünk párommal ebben a mesés hotelben. Már a szervezésnél feltűnt, hogy nagyon segítőkész személyzettel működik a szálloda. Mindenben segítségünkre voltak, minden igényünket maximálisan igyekeztek kielégíteni. Részben születésnapot ünnepeltünk, meg persze a nyári "hajtás" utáni pihenésünket, feltöltődésünket segítették elő a kedvességükkel.
Könnyen megközelíthető, gyönyörű helyen fekszik a szálloda, csodálatos panorámával és minden fontos látnivaló gyalogosan megközelíthető. Jóleső túrák után kellemesen éreztük magunkat a wellness részlegben, ahol mindig, minden üzemelt! ! ! Nem volt tömeg, kényelmesen mindent kiélvezhettünk! Csak az éjszakai túrát sajnáltuk, hogy elmaradt a megfelelő számú érdeklődés hiányában. Pedig voltunk jónéhányan a szállodában, és fiatalok is, de sajnos "lusták" az emberek. Erről természetesen nem a Hotel személyzete tehet. Az étteremben mindig tisztaság és nagyon finom, változatos ételek vártak, mind reggelinél, úgy a vacsoránál is. Minden igényt kielégített, minden ízlés megtalálható volt, legyen az húsimádó, avagy vega, és még a gyerekekre is mindig gondoltak. A szobák tágas méretűek, kényelmes ágyakkal. A fürdőszoba is tágas, és ha valaki igényli, akkor akár szinte minden nap új törölközőt és ágyneműt kaphat. Egyszóval tökéletes pihenés volt. Nem sok szállodából távoztunk azzal, hogy ide még visszajövünk többször! Köszönjük szépen!
Már másodjára voltam Szilvásváradon a Szalajka Liget Hotelben. Korábban csoportosan voltunk a munkatársakkal, most pedig a 30. éves házassági évfordulónkat ünnepeltük a férjemmel. Ismertem, hogy nagyon jó a szálloda, de az utóbbi években végrehajtott újításokkal még nagyobb lehetőséget nyújt az élvezetes pihenésre, különböző szolgáltatások igénybevételére.
A panoráma jakuzzi volt a legkedvesebb számunkra. A szálloda patyolat tiszta, az alkalmazottak rendkívül figyelmesek és kedvesek, az éttermi ellátás pazar mind a választék, mind az íz tekintetében. Mindenképpen méltó a négy csillag megjelölésre. Nagyon jól döntöttem amikor ezt a hotelt választottam. Terveink szerint jövőre is itt töltjük a szabadságot és ünnepeljük a házassági évfordulónkat.
Igazi kényeztető környezetben telt a hétvége a szállodában. A gyönyörű kilátás, ragyogó tisztaság a lelkünkre is rányomta bélyegét. Az étkezési kínálat óriási volt, minden alkalommal volt valami egyedi, különleges az asztalon sorakozó fogások között. Örülünk, hogy itt lehettünk.
Tökéletesen megvoltunk elégedve a szálloda elhelyezkedésével,nagyon szép volt a szobánk,kifogástalan volt a félpanziós ellátás.A személyzet nagy többsége figyelmes és kedves.
Egy egész hetet töltöttünk e csodálatos Hotelben, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Várakozáson felül sikerült ez évi nyaralásunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a természetet, a hegyeket, a wellness-t.
Nagyon kellemes három napot töltöttem két unokámmal a szállodában.A szobánk nagyon szép volt, személyzet kedves. Az étel kiváló volt, változatos és finom. A pincérek udvariasak. A wellnes is nagyon kellemes volt. Nem beszélve a szálloda fekvéséről, ami gyönyörű helyen van.