Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Szalajka Liget Wellness & Conferenceben. Gyönyörű a kilátás a környezetre, és gyalog sincs messze a városközpont. Az egész szálloda nagyon ízlésesen és szépen van berendezve, minden van ami a pihenéshez, és aktív kikapcsolódáshoz szükséges. A személyzet nagyon figyelmes és kedves.
Az ételek akár a reggelinél, akár a vacsoránál, változatosak és nagyon finomak, voltak úgyhogy mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Negatívumot mindösszesen annyit lehet felhozni, hogy nem volt széf a szobában, pedig a csomag tartalmazta, illetve a szobai bár nem volt érkezésünkkor teljesen feltöltve. Igaz ez nem zavart minket mert nem fogyasztottunk semmit, de éppen ebből adódóan probléma forrása lehet. Összességében csodás élményekkel gazdagodtunk, és minden bizonnyal újra meg fogunk szállni ebben a szállodában. Korosztálytól függetlenül bárkinek szívesen ajánlom hogy itt töltse pihenését.
A hotel részét nem ismertem meg, mert mi egy apartman házat béreltünk ki. Az apartman ház tiszta, igényes, az enteriőr kellemes és nyári melegben is hűvös. Kutyát be lehet vinni a házba. A szálloda étterme igényes, az ételek finomak, bőségesek. A wellness szolgáltatások is nagyon profik, igényesek és kellemesek.
Nem szólnak rá a gyerekre lépten-nyomon a szálloda medencéjénél, lehet bele ugrálni. Nagyon kellemes hely, tökéletes választás, ha környék látnivalóit is akarjuk élvezni, de wellneszezni is szeretnénk,pláne ha kutyánk is van és Szép Kártyánk. . . A házak akkora távolságra vannak, hogy nem zavarjuk egymást a szomszédokkal. A kilátás gyönyörű. A személyzet talán lehetne valamivel kellemesebb, korrektek, de nem mosolygósak, és nem annyira kedvesek,mint máshol, de nem is kellemetlenek. Ajánlott mindneképpen.
Május elején 3 éjszakát töltöttünk négyen a hotel egyik külön, két hálós, nappalis, konyhás házában. Nívós berendezés, tökéletes kényelem,nagy tv,éjjel-nappal csend, a teraszról szép kilátás jellemzi. Szabadban kell átjárni étkezni és a wellnessbe, talán télen nem ezt a formát választanánk, de most nagyon élveztük.
Hétköznap kevesen voltunk, így tökéletesen elég volt a medence,tartósan működő jacuzzi,szaunák. Az étteremben kiemelném az igen udvarias pincéreket. Az ételek is persze finomak voltak, és a kevés vendéghez képest elég nagy választékban, még fagyi is volt minden este,többféle gyümölcs. /Kifogást keresve egyedül a túrógombócot és a magas borárakat említeném. / Nem kifogásként, csak eszembe jutott, más hotelben előfordul olyasmi, hogy főleg kerek születésnapos vendégnek kedveskednek valamivel, itt nem. De máskor is menni fogunk,most a zápor miatt nem tudtunk kirándulni. Mindenkinek ajánlom a Szalajka Liget Hotelt, különösen családosoknak a házaikat!
Csodás három napot töltöttünk Szilvásváradon, a Hotel Szalajka Liget Wellness & Conference szállodában, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A szálló elhelyezkedése, kivitelezése,családbarát, otthonos miliője igazán vendégmarasztaló. A személyzet kedves,szolgálatkész, a vendégekért vannak. Az ételek kitűnőek, bőségesek.
Kedves, segítőkész személyzet, gyönyörű környezet, sok wellness és kapcsolódó szolgáltatás. Az uszodából és a wellness részlegről csodás a panoráma, az étteremben finomak az ételek és nagy a választék. A szobák és a közösségi terek tiszták és szépek, színvonalasak.
Csak pozitív élményben volt részünk. A személyzet kedvessége,mindenhol patyolat tisztaság,az ételek bőségesek,és nagyon ízletesek. A panoráma gyönyörű,nyáron biztos sokkal szebb,megfogadtuk vissza térünk! 9 éves kislányomnak ez volt a véleménye:anya végre találtatok egy jó helyet!
Csalódtunk már ****szállodákban,de ezt a hotelt szívből ajánlom mindenkinek aki kényelemre,pihenésre,és finom ízekre vágyik! A szálloda dolgozóinak további sok sikert,és egészséget kívánunk! Értékelésünk:KIVÁLÓ! ! Üdvözlettel
Felejthetetlen két éjszakát tölöttünk a Hotelben. Mindennel meg voltunk elégedve. Szép helyen található. Tiszta rendezett szobák. A vendéglátók kedvesek. Az ételek finomak. A wellness csupa kényesztetés. Visszatérünk még! Köszönünk mindent, emlékékkel tértünk haza. Ismerőseinknek és aki Eger közelében nyugodtan szeretni pihenni vagy túrázni csak is ajánlani fogjuk!
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel. A szauna élmény számunkra nagyon jó volt,tetszett, és hóban fürdéssel volt az igazi. :) Ételek: finomak voltak, de az újrahasznosítás nekünk is föltűnt. Az Illúzió pálinka mennyei! Kicsit zavaró a gyakori szobatakarítás. . .
Egy vicces élethelyezet ott helyben erre ihletett :) :
Szilvásvárad, Szalajka-Liget Hotel Tegnap óta ömlik a hó. A hotel munkásai sziszifuszi munkában küzdenek a megközelíthetőségért. A parkolókban memóriajáték, ki, hol hagyta az autóját. Hotelben kényelem, wellness, finom ételek. Azon agyal az ember, hogy ebben az időben egy romantikus lovas szánkózás jó lenne, de az egyik szaki éppen patkoltat (ilyenkor… no comment), a másik ríííí, hogy nagy a hó, úgyhogy bakancsot húzunk, mert az ebéd csak fönt lehet a pisztrángosnál! Kimegyek a teraszra és három hómunkás dolgozik alattam serényen. Egyenbagó fityeg a szájukból, morognak és ekkor az egyik felkiált! - 6500 ért hányjuk ezt a roh@dt havat, hogy robbanna föl ez a sz@r! Hmmmm…. na akkor én most ezután a jókívánság után beülök a jacuzziba és elmerengek azon, hogy az élet nem egy "habostorta" Szilvásváradon. . .
Gyönyörű környezetben, csodálatos panorámával nyújt teljes kikapcsolódást és pihenést ez a különleges szálloda. A személyzet kedvessége, figyelmessége, a kiszolgálás, a finom ételek hozzájárultak a tökéletes kikapcsolódáshoz. A wellness szolgáltatás is megfelelő egyedül a beltéri medencét hiányoltuk, mivel a kinti fedett medence -10-20 fok körül nem igazán élvezhető.
Gyönyörű hely,kiváló konyha,udvarias személyzet.Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a csendet, a pihenést, túrázást, aki az aktív kikapcsolódást szereti.
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Köszönjük szépen kedves értékelését, szeretettel várjuk vissza 2017-ben is !
2016. december 27., Szalajka Liget Hotel ****superior és Apartmanházak Hotel, értékesítési vezető