A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Igazi nyaralás augusztusban,párommal,5 éves leány unokámmal. A szálloda impozáns kicsit elvarázsoltkastély,de a szolgáltatás a medencék és a Velencei-tó igazán felejthetetlen élményt nyújt. Igazi gyerekbarát, játszószóbákkal,foglalkoztatóval,esti gyermekprogramokkal finom, választékos minden igény kielégítő ételekkel.
Szobák. medencék,vízpart tiszta,szép,kúlturált,a személyzet kedves,segítőkész. A fürdő és wellnessrészleg tiszta élményekben gazdag a tágas terek alkalmask arra,hogy a nagyszülők kellően lefáradjanak az unoka felügyelete alatt amit felnőtt wellenessben ki tudjanak pihenni. Először de nem utoljára jártunk itt ha szinvonal marad visszajövünk.
A kilátás csodálatos! A hotel elhelyezkedése kiváló, közvetlen tóparti, nem is lehetne jobb. A wellness-részlegről is csak jókat mondhatok: a melegvizes medencék hőfoka valóban meleg (legalább 37 fokos) és nem langyos, a jacuzziké szintén és a méretük is nagyon jó, kényelmes, ahogyan az egész szállodát kényelmes, tágas, terek jellemeznek.
Mi visszajáró vendégei vagyunk a szállodának. Idén nyáron megint tervezzük a pihenést náluk. 8 éves kislányom "kedvenc szállodája" ahogy Ő hívja! Azt gondolom,ez mindent elmond. :) Csodálatos szálloda,jó környezetben,kedves személyzettel. Szívből ajánlom mindenkinek aki igazi pihenésre vágyik.
Férjemmel voltunk kettesben,de egyébként nagyon gyermekbarát a szálloda. Szuper volt a wellness részleg,valamint a svédasztal.Szeretnénk még visszatérni!Igazán ki lehet kapcsolódni,a csendes környezetben ki lehet pihenni az egész éves fáradalmainkat.A panoráma csodálatos volt az erkélyről.
Nagyon élveztük a 3 napot, amit itt tölthettünk. Gyönyörű a szálloda, gyönyörű a tó, remek a gasztronómia. Kedves, de kicsit távolságtartó a személyzet. . . bár egy párnak ez nem hátrány, gyerekkel lévőkkel viszont lehet közvetlenebbnek lenni, szerintem nem lesz sértődés :) A fürdő részleg a gyerekeknek egy csúcs élmény, a wellness elmaradt, arra visszatérünk majd a párommal kettesben.
Egy pici negatívum csupán: a légkondicionáló készülék szervizt igényel mert nem igazán működött, és már most nagyon meleg volt. . . . . nyáron pedig melegház hatás lehet a szobában, ha így marad. Összességében egy nagy nyár eleji varázslat volt a szálloda a családnak :) Köszönöm a lehetőséget az értékelésre. Pintérné Nagy Anikó Farád
Egy konferencián vettem részt a napokban a Hotel Velence Resort & Spaban. Nagyon szép szálloda, jó az elhelyezkedése is. Imádtam a gyönyörű panorámát, a szobák finom berendezését és az ételeket is. A személyzet minden tagja kivételesen kedves, segítőkész és minden körülmények között udvarias volt.
Sajnos csak 3 napot töltöttünk a szállodában egy konferencia keretében. A szálloda szép, tiszta, jól megközelíthető (konkrétan az állomás mellett található). A szoba kényelmes volt, és ami a legfontosabb csodálatos kilátásunk volt a velencei tóra. Svédasztalos étkezések voltak, melyek választéka megfelelő volt.
A személyzet kedves, segítőkész és mindig mosolyogtak. A wellness részleg kitűnő, szép, minden megtalálható benne, amire szükség van, ha egy picit pihenni szeretnénk.
A személyzet nagyon kedves udvarias és mosolygós, ami ritkaság mostanság. A családommal 3 szobában voltunk, a mi szobánkban a szőnyeg nagyon foltos volt. A másik szobákban tiszták voltak. A szobák kényelmesek, elég tágasak is gyönyörű kilátással a tóra. A szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve.
Az első két estén a vacsora pazar volt, minden volt ami szem-szájnak ingere, viszont a harmadik este, sajnos nehezen találtunk kedvünkre valót. Mivel senki nem dolgozhat minden nap gondoltuk másik szakács főzött. Azért nem maradtunk éhesek. A szálloda elhelyezkedése nagyon szép, gyönyörű a kert, a tó. Mi már többször is voltunk a szállodában és a kisebb "problémák" ellenére biztosan máskor is meg fogjuk látogatni.
Nagyon pazar hely! Racionális tervezès:minden szobához tóra nèző nagy erkèly, szárító (nem szèken, szekrènyajtón kell a vizes törölközőt, köntöst, fürdőruhát szárítani). Kellemes, nyugtató, ízlèses világos színek. Sajnos utóbbi kèt alkalommal a zuhany lefolyó nem nagyon működött. . .
Minden alkalommal pótolták az elfogyott teát, kávèt. Az ètterem, az ètelek, a sèf is nagyon szuper! Viszont nagyon kellemetlen a túl hangos, egyáltalán nem ilyen ètterembe illő zene + a pincèrek kèrdezès nèlkül teljesen letakarítják az asztalt, mèg akkor is ha a kès, villa keresztbe van a tányèron. A wellness is nagyon jó, sajnos a nem ilyen helyre való embertársaink nagyon tönkre tudják tenni a kikapcsolódást, a hely èlvezetèt.
Párommal töltöttünk itt egy felejthetetlen romantikus hétvégét. A szobánk kényelmes,tiszta és csendes volt. A személyzet maximálisan segítőkész és tökéletesen udvarias. A wellness részleg kínálata tökéletesen kielégítő. Kifejezetten kellemesek a beltéri medencék. Nyáron kipróbáljuk a kültérieket is. Az étterem jó és bőséges a választék. Legközelebb is jövünk!