A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Elégedettek voltunk a szállással. A gyerekek számára remek helyszín, nagyon tetszett a játszóház, nagyon kedvesek voltak az animátorok, remek programokkal várták a gyerekeket. A wellness fürdő kicsit zsúfolt volt(ünnepi hétvége), de kellemes. Az ételválaszték bőséges volt a félpanzió keretében.
Két éjszakát töltöttünk a szállodában, elégedettek voltunk. Kiemelném a reggeli és vacsora választékát: messzemenően kiemelkedő. Hétvégén voltunk, nagyon sokan voltak a wellnessben, ez kicsit zavaró volt.
Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon szuperek voltak a gyerekprogramok, a Dzsungel-ház és a Játéksziget. A fürdőben a gyerekmedencék is ideálisak voltak a 2 éves kislányunknak, jó volt, hogy mi is tudtunk vele együtt benne fürdeni. A reggeli és a vacsora is bőséges, választékos volt. Kisgyermekes családoknak ideális kikapcsolódás!
Nagyon szimpatikusnak találtam, hogy feltüntetik jól láthatóan az ételek mellé, hogy mit ehetnek a különböző emésztési problémákkal küzdők. Bőséges a választék a svédasztalon és változatos. Udvarias a személyzet és a wellness részleg is tiszta és nagy.
Nagyon elégedettek voltunk a szálloda felszereltségével, tisztaságával. A személyzet nagyon kedves, barátságos, segítőkészek! A wellness részleg nagyon szuper! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szállodát!
A gyerekbarát színvonal tetszett. A gyerekágyat előre be lehetne készíteni a szobába. Ez nálunk nem történt meg. A tisztaság lehetne jobb. Szerintem növelni kellene a személyzet létszámát. Már jártunk ott korábban, ahhoz képest a színvonal szerintem csökkent.
Lakosztályt foglaltunk, de le kellett cserélni, mert koszos volt, és mint lakosztály csak méretében felelt meg ennek a fogalomnak. Csalódás volt. A wellnes tisztasága sem volt megfelelő, különösen a kinti medencéknél. Az ételek rendben voltak reggelinél és vacsoránál is.
Velence Resort & Spa válasza
Tisztelt K. Valéria! Köszönjük észrevételét, amelyet továbbítottunk a takarításért felelős részlegvezetőnknek. Sajnáljuk, hogy lakosztályunk és wellness részlegünk tisztasága miatt csalódottan távoztak. Számunkra kiemelten fontos vendégeink véleménye, így biztosíthatjuk, hogy legközelebbi itt tartózkodásuk alkalmával nem fognak az említett problémákkal találkozni.
Lányommal egy napot töltöttünk a fürdő részben szokásos éves névnapozásunk alkalmából. A fürdő szolgáltatásai a szokásos "spa" minőséget nyújtják. Délben befizettünk korlátlan ebédre a szálloda éttermébe. Levesek, előételek, saláták, hal és vadétel, klasszikus magyar ételek, gyümölcsök sora, finom apró desszertek, mindebből korlátlanul.
Szép a szálloda. Viszont as tisztaság hagy kívánnivalót maga után. Az ablak keretek pókhálósak, szennyezettek voltak. Személyzet segítőkész, de az volt az első szálláshely, ahol távozáskor nem kérdezték meg, hogy hogy érezték magukat ! ? Ár-érték arányban túl drágának mondanám.
A wellnesz részen össze-vissza ugráltak a gyerekek, a medence széléről, az élménymedence közepéból a külső részbe a fürdőzők fejére. Senki rájuk nem szólt ! Akkor sem amikor dohányozva, étkezve ültek a medence szélén a lábukat a vízbe lógatva ! Pedig ezt a személyzet is látta ! Kicsit több rendet várna az ember! A vonatok közlekedése zavaró ( mondjuk lehetséges, hogy ez a fürdő felőli szobákra nem jellemző ! ) Rengeteg kisgyerek miatt nyári időszakban biztos, hogy nem megyünk többet oda.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó. A teraszról a tóra nyílik kilátás. A szoba, fürdő tiszta. A wellness rész remek. Egyedüli hiányosságként azt tudom felhozni, hogy a szauna lepedő hiányzott a szaunavilág területéről. Nagyon sok nyugágyat és napernyőt biztosítanak a vendégeknek a kinti területen.
Az étterem bőséges és finom reggelit, vacsorát biztosít. A személyzet kedves, segítőkész, a kiszolgálás gyors. Remek négy éjszakát töltöttünk itt, köszönjük.