Igy van,szörnyű! Olvastam olyan értékelést. ahol azt irják,nagyon jó volt az ellátás,az ételek. Hát nem tudom előtte milyen helyeken járhattak. Mi 2013 júniusban voltunk kuponos akcióval. Egy órával előbb értünk oda,mint ahogy el lehetett volna foglalni a szobát. Legalább 35 fok volt,simán elküldtek,hogy még várni kell,egy pohár vizzel nem kináltak meg.
Körülnéztünk Hévizen,majd visszamentünk. A vacsora gulyásleves volt,nem nagy szám,de ehető. A kuponban kemencében sült házi kenyeret igértek. Sima gyári szeletelt kenyér volt. A reggeli elég jó volt. A levesbüfé összesen 2 levesből állt,az egyik az esti gulyásleves volt! ! A szoba olyan "éppenhogy" berendezésű. Légkondi nincs,ha kinyitottuk az ablakot,mert megfulladtunk,akkor szétcsiptek a szúnyogok. Velünk volt a 14 éves fiunk,akire többet kellett kifizetni a két éjszakára,mint nekünk. A kinti úszómedence jó volt,de wellnessrészleg! A jacuzzi olyan forró volt,hogy nem tudtam belelépni,és szerintem nagyon sötét van bent. Mindent összevetve ide többet biztosan nem megyünk!
Tavaly novemberben voltunk, 3 napot töltöttünk a szallodaban, inkabb panzionak neveznem, az elsö este a vacsora nagyon gyenge volt, valami gulyaslevesfelenek hivtak, de alig volt benne hus es krumpli, inkabb csak üres le volt, amitöl kesöbb a közerzetünk olyan rossz lett mindkettönknek a ferjemmel.
A reggeli az nagyon finom volt, valtozatos, es a deli levesek is finomak voltak. A wellness reszleg nagyon elhasznalt volt, a uszoda alja fel volt repedve, es valami foszlanyfelek uszkaltak a viz tetejen, es hideg is volt a viz hömerseklete. Azonkivül nagyon kellemetlen volt, hogy öszi idöben az udvaron keresztül lehetett megközeliteni a wellneszt. Hat nem ajanlanam senkinek. Csiba Alice
-Ft) , szezon felár , pénteki felár , parkolás díja 1300. -Ft / éj (a parkoló se nem őrzött , se nem fedett , még árnyék sincs rajta) , IFA jogcímen. Ilyennel eddig még nem találkoztam. A szolgáltatás : A wellness 1 beltéri úszómedencéből egy jakuzziból és egy szaunából áll. Az úszómedence olyan keskeny, hogy egyszerre csak egy ember úszhat benne. 19 óra utáni használata további díj megfizetése ellenében lehetséges. Az „all inclusive italfogyasztás” 5 féle ihatatlan gépi szörp , víz, 4 féle kannás bor (a tulaj ottlétünkkor hozta marmonkannákban), szódavíz és valami ihatatlan , kávénak nevezett lé. Ezek közül a víz és a szódavíz volt a legjobb, amiből 20 óráig annyit ihattál amennyit csak akartál. 20 óra után azért is fizetni kellett. Rendes kávé természetesen volt, plusz pénzért. Ételek: Az étkezőben, hogy ne legyen elviselhetetlen a meleg, folyamatosan nyitva vannak ablakok szúnyogháló nélkül. Légycsapda nincs. A svédasztalra kitett ételeket másszák a legyek. Így aztán az ember jóízűen csak a lefedett ételekből evett. A reggelik többé-kevésbé rendben voltak a 250Ft –os virslit leszámítva , valamint azt , hogy ilyen helyeken megszokott a rendes juice amit hiányoltam. Vacsorák : nem voltak rosszak, de a 4 féle főétel nem igazán választék. Igazából mindenben a spórolás jön le : jakuzzit egyszer láttam bekapcsolva. Az udvari medencében a vízzuhatagot egyszer sem. A szobában a Wi-fi nem működött , tv akkora volt mint egy számítógép monitor , kizárólag az ingyenesen fogható mindig TV műsor választékkal. A szobában nincs egy fotel, hogy kényelmesen leülne az ember. 2 karfa nélküli szék , meg az ágy. Egyetlen pozitívumot tudok elfogadni, a viszonylagos tisztaságot, meg hogy nem túl régi az épület. Összességében : ide soha nem fogok visszamenni . Ezért a szolgáltatásért ez irreálisan magas ár, tehát NEM ÉRTE MEG AZ ÁRÁT !
Sajnos mi nem tartoztunk a szerencsések közé, akik elolvashatják az ittjártam. hu-n olvasott véleményeket, így lefoglaltunk 3 éjszakát. Megérkezésünkkor fura érzés fogott el, kedvesen mosolyogtak ránk, mégsem volt őszinte a dolog. Csak a pénzt látták bennünk és próbáltak minél jobban lehúzni minket.
Az első ilyen dolog, hogy a parkolóért fizetni kellett. Nagyon meglepett a dolog, hiszen ilyet még eddig sehol sem tapasztaltam. Habár Hévíz szerepel a nevében, nem árt tudni, hogy Cserszegtomajon van. A wellnessről inkább nem beszélek, viszont az ételek finomak voltak, bőséges volt az ellátás. A harmadik nap végén tényleg megbántuk, hogy ide jöttünk és nem ajánlom senkinek, kivéve ha valaki csak a pénzt szeretné feleslegesen kidobni az ablakon!
Messzirő elkerülendő! Mi voltunk egy éve és borzasztó volt. Mire mindent kifizet az ember a duplája jön ki. Hétvégi felár, szezon felár(mindig szezon van Hévizen :D), ünnepi felár, parkolás( őrizetlen és fedetlen), fürdőköntös, mindenért fizetni kell!
Ha meg szeretnéd inni a korlátlan italodat egy cigarettával akkor már fizetni kell érte, mert a dohányzó teraszra már csak akkor viheted az italodat ha kifizeted, de ha a saját italod viszed a dohányzó teraszra azt is kiszámlázzák mert mert nem vihetsz be idegen árút. Az ételt nem viheted ki az étterem teraszára, amikor ott voltunk a pincér egy 8éves kisgyerek kezéből csavarta ki a tiramisut " nem megmondtam, hogy nem lehet kihozni! ? " felkiáltással. Ha első nap eljössz akkor is ki kell fizetni a teljes tartózkodást mert bírósági behajtót küldenek rád! Nem kell nekem elhinni, csak be kell írni a googleba hogy: Hévíz resort&spa vélemények és ott több százan ezt fogják írni! Mi 110ezret fizettünk 4 éjszakára. Mindenkit lehúztak aki ott volt, legalább meg volt a beszédtéma a vacsoránál. Ja vacsora! Annyira a kuponosok lehúzására vannak szakosodva, hogy minden második nap ugyanaz a menü. Amikor megkérdeztem hány csillagosak azt a választ kaptam, hogy nincsenek csillag besorolás alatt mert akkor annak meg kéne felelni. Amúgy el kell olvasni az apró betűt foglalásnál mert mindent lepapíroztak, jó ügyvédjük van. Mi is le akartuk mindani a foglalást de küldeni akarták a behajtót plusz buktuk volna a 40e előleget. Lenne még mit írni, mert ez csak a jéghegy csúcsa, de unom a pötyögést! Üdv!
Borzasztó rossz tapasztaltunk van a hellyel kapcsolatban! 2 éjszaka 3 nap wellness hétvégére érkeztünk, az első nap délelőtt szerettünk volna bemenni reggelit követően szobánkba ám a szobánk zára meghibásodott, tönkrement!
Jelzem a szomszédunk szintén panaszkodott arra, hogy az ő zára is rakoncátlankodik, reggel azt hitte hívnia kell a szálló vezetőjét, mert nehezen tudtak kijutni, tehát több zárral gond akadt, ráadásul megtudtuk a vezetőtől a mi zárunkat fél éve cserélték ki ugyanezen gond miatt! Nem tudtunk bejutni, karbantartóval a hely nem rendelkezik, hosszas telefonálgatás és ügyintézés után a hotelt vezető úr, 3 óra elteltével egy szakembert hívva megoldotta az ügyet! Természetesen mivel a zár meghibásodott a szobánkba nem tartózkodhattunk tovább, kaptunk egy szabad szobát ám az nem a mi általunk kifizetett Superior hanem Standerd szoba volt, ezzel semmi gondunk nem volt, gondoltuk nyilván visszakapjuk a pénzt érte távozáskor! Mivel előre kellett minden költséget fizetni, sőt még kauciót is kértek, már ekkor gyanús kellett volna, hogy legyen ez egy rabló banda! Ám sajnos ekkor jött a hideg zuhany, nemhogy kárpótolni nem akartak az okozott kiesett egész délelőttös idegeskedésért és kellemetlenségért, de még a Superior szobáért kifizetett díjat sem voltak hajlandóak kifizetni részünkre! Csupán könyörgés által voltak hajlandóak legalább ezt az alapvető dolgot megtenni! Az a legviccesebb az egészben nem a pénz érdekelt volna minket, hanem a kiesett egész délelőttös idő kárpótlása bármilyen formában! Akár meghívtak volna minket egy ital bármire, lehetőség egy saját privát jacuzzis fürdőzésre, stb. felajánlhattak volna bármit! A megélt kellemetlen percek miatt (ahelyett,hogy pihentünk volna kis időt, idegeskedhettünk) a létező összes lehetőséget kihasználva minden főrumhoz eljuttatom élményemet!
Barátom kapta a szülinapjára ezt a bónuszt, mi pedig nagyon örültünk neki, hogy elmegyünk mert a képek nagyon szépek voltak. Aztán jött az email, hogy mennyi mindenért kell még pluszban fizetni. . . szerencsétlen anyuka fizethette tovább az összegeket ha már ajándékba szánta alapból lerakott 28.
000-et erre még jött a szezon felár (bármilyen hónapban szezon van -. -) parkoló, hétvégi felár, kaució. . igy lett 15. 500 pluszban. . a szoba legalább szép volt, tágas nekem maga a hely tetszett és a medencék is és nem értem a többi ember mi a fenét csinált de sose voltak ott igy csak mi voltunk szerencsére. A reggeli nem túl sok a kifli olyan száraz hogy el se lehet vágni, az ebéd carbonara tészta és vmi gombás pedig már felkészültem hogy alig tudok választani majd de utána éhen maradtam. A vacsora legalább jó volt bár a rizottót nem nevezném annak inkább kukoricás rizsnek de a csirke nagyon száraz volt. Mire odaértünk a wellness már bezárt de lehetett menni a privát jacuzziba 20 percre ami romantikus de nem éri meg ennyi pénzért. A masszázs se éri meg, egy pocakos bácsi a masszőr aki egyben a gondnok is és szerintem semmilyen masszás végzettsége nincsen. A nő mogorva és beszólogatós, a pasik legalább jófejek. Nem is kell mondanom klíma 3000 naponta. . vicc. . . főleg 40 fokban még jó hogy kérjük. . 4 csillagos szálloda kötelező eleme a hajszárító még azt is kunyerálni kellett a portán. privát jacuzzi időpontját elirták várhattunk plusz 20 percet. . hát nem éri meg az tuti. . sokkal jobb helyek vannak, de legalább szép volt.
Azt hittük, hogy az összes negatív kritikát elolvasva mi már felkészülten érkezünk a hotelbe. Azt nem kalkuláltuk bele, igen kevés csak olvasni, érezni is kell! P. l. a szörnyű, kávénak még a színe alapján se nevezhető folyadékot. Az biztos, nem ettől megy fel a pihenni vágyó vérnyomása. A többi italt sem lehet annak nevezni aminek ki volt írva.
Kivéve a tea, abból viszont széles a választék. Az ételek. . . nos, volt ehető és ami nem. A maradék újrahasznosítását valóban át kell még gondolniuk, bár én reménykedem, hogy a nagy mennyiségben vásárolt árut akarták többféle köntösben felszolgálni. Mi próbáltuk humorral fűszerezni étkeinket. . ki-mit-miben-miből érez az éppen feltálalt/önkiszolgált ételnél. Desszertek finomak, de szívesebben vettem volna az ebédhez, mint vacsorához. Személyzet valóban barátságos, készségesek. A hotel vezetője már nem annyira. Bemutatkozása abból állt, hogy kapásból megpróbált egy hasra ütött összeggel lehúzni, mire én már vettem is elő dossziémat, hiszen kifejezetten figyelmeztettek, hogy emailes foglalásom és egyéb papírjainkat vigyük, mert ellenkező esetben ejnye-bejnye. . . Látván és hallván reakciómat már javította is önmagát, "megnézem a számlát, lehet nem pontosan mondtam". S olyan érzésünk volt, mintha ellenőrizné a nála megszállt vendégeket: rendesen, csendben viselkedünk, nem eszik, nem iszik mást, csak amit ő ad. Hogy közismert humoristánkat idézzem "kezeket a paplanra" este 8-tól alvás van. És sör nincs +35fokban! ! ! Azért volt benne jó. A szoba tiszta, csendes/vagy csak szerencsénk volt. S amit akartunk, a környéket bejártuk. 2014. július
Egy nagy nulla az egész! ! Télen jàrtunk itt a parkoló elhanyagolt volt,tükörjég volt az egész,balesetveszélyes főleg úgy h a welness részleg külön épületben van és mindig keresztül kell menni a parkolón napi szinten. Annak ellenére h a sok semmit mondó költség mellett a parkolàsi díj 1300 ft/nap. . mire fel? ? ! !
Vicc! Előre kifüzettetnek az emberrel egy csomó költséget pluszba ,regisztràciós díj,időszaki díj,parkolàsi díj. . . . haggyuk màr! ! ! A recepció meg emellett egy katasztrófa hétközbe elérhetetlen telefonon hétvégén nincs is! A welness rész nem gyermekbaràt! Elhelyezkedés nem kedvező. És nem beszélve arról ha valaki ottfelejtene valamit a hotelbe tàvozàskor arról "le is mondhat"! ! ! ! ! ! Seninek nem ajànlom! ! ! !
Egy szeptemberben megvásárolt bónusszal mentünk decemberben! . . . mert azt mondták már nincsen sima kétfős szobájuk, így a szeptemberben kifizetett szállást csak decemberben tudtuk igénybe venni, és a helyszínen derült ki, hogy csak! családi szobájuk van. Mikor ezt megkérdőjeleztük, az volt a válasz, hogy nem tudhatják a vendég mit szeretne.
. . de könyörgöm két személy minek menne családi feláras szobába! ! ! ! Kauciót és a felárakat előre kell kiperkálni. Az ágy minősíthetetlenül nyikorgott, a törölközőtartó tiszta rozsdás volt, zuhanyfüggöny nincs! A Wellness részhez a hideg levegőn kell átmenni, ami oda még csak csak . . . de vizesen visszafelé télen. . . nos, nem igazán baráti. Ott a szekrények közvetlenül a hátsó bejárat mellett vannak elhelyezve. . . DE NEM lehet bezárni! ! ! Pedig rá sem lehet látni ha valaki éppen a saunában van, vagy a jakuzziban. Állítólag negyedóránként kapcsolják be a jakuzzit. . . ám mi majdnem egy órát vártunk rá, mire felmentem szólni, hogy mostmár jó lenne ha elindítanák! Ugyan nagy volt, de kényelmetlen, a kezeket nem lehet sehová tenni benne, a medence meg szép, de nem hosszú, viszont keskeny, egymás mellett nem férnek el ketten! Egyedüli pozitívumként a kiszolgálás és az ételek említhetőek! Sajnos semmi más, én MINDENKIT LEBESZÉLEK hogy oda menjen! ! ! ! ! A parkolásért fizetni saját belső parkolóban? ? . . . és még a feláras szobában sem volt csak 4 alap csatorna a tévében. . . szóval nem vicces, inkább nagyon is röhejes a hely! ! ! !