Hévíz Resort & Spa Cserszegtomaj

3,1Ár / érték
3,6Kényelem
3,5Szolgáltatás
3,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Az Idill Cserszegtomaj - Szilveszter
154.710 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Hévíz Resort & Spa Cserszegtomaj vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt márNépszerű író - 26 hasznos szavazat
Kiváló 2013. április 30.a párjával járt itt
2013. április 2-án érkeztünk, hát igazi tél fogadott bennünket. Nyaralás volt a célunk, de csak igazi pihenés lett belőle. Hó esett szél fújt. Az étteremben igazi meleg fogadtatás . Úgy a kajával, mint a személyzet kedvességével. A szoba igazán kellemes érzést nyújtott. Az 5 szoba volt a miénk. Minden szép és jó volt.
Hévíz Resort & Spa Cserszegtomaj - WellnessHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj - Wellness
2013. április 23.a párjával járt itt
Csodálatos környéken van, nagyon szépen felújítva. A felszolgált ételek ízletesek voltak, a személyzet szolgálatkész. Ami nem tetszett az az, hogy a szállodai részről a wellness részre a kerten keresztül lehet eljutni, ami télen meglehetős macerával+a megfázás esélyével jár.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt már
Kiváló 2018. szeptember 14.a párjával járt itt
Indulásunk előtt megnéztem az értékeléseket, valahogy elment a kedvem az egész utazástól, nem is akartam elmenni. Végül győzött, a "ha már megvettük a kupont, lesz ami lesz, legfeljebb hazajövünk" elv, és elindultunk. Mi 10-15 év alatt sok szállodát (3-4*-os) bejártunk itthon és külföldön is, így van összehasonlítási alapom.
Kiváló 2018. augusztus 31.a párjával járt itt
Remekül éreztük magunkat , maradtunk volna még. A recepción szívesen fogadtak, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk. A svédasztalos reggeli és vacsora választéka igazán bőséges és ízletes volt, szuper az udvari medence, ebben a melegben a wellness részleget nem próbáltuk ki.
Kiváló 2017. október 9.a párjával járt itt
Férjem a baráti társaságunktól kapott szállásutalványt a születésnapjára, és a Relax Hotelt néztük ki, amit nem bántunk meg. Nagyon szép a környezet, tisztaság van kint is bent is. A recepciós hölgy nagyon kedves, felvilágosított bennünket mindenről, amit tudnunk kell.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 100 feltöltött kép
Átlagos 2017. szeptember 11.családjával járt itt
Vegyes benyomások. Szép, tágas szoba, kényelmes fekhely, laptévé--kár , hogy mindezt a pozitívumot teljesen lerontotta a minimális, vaksi világítás. Képtelenség volt olvasni este, talán 25-ös égők lehettek a szobában. A reggeli választéka jó, kivéve a felvizezett italokat, s híg kávét.
Kiváló 2017. május 30.a párjával járt itt
Két éjszaka/három napot töltöttünk a szállodában. Kényelmes elhelyezésünk volt teraszos szobában, gyönyörű zöld környezetben. Aki kikapcsolódásra vágyik és pihenni akar, annak csak ajánlani tudom a helyet, csend és nyugalom fogja körülvenni. A személyzet szolgálatkész, kedves, az ellátás pedig nagyszerű.
2017. február 2.a párjával járt itt
Kupon akcióban vásároltam a párom szülinapja alkalmával ezt a lehetőséget. A kupon vásárlásakor nagyon jó akciós árnak tűnt a megállapított összeg a többi ajánlathoz képest. Később jöttem rá, hogy a plusz járulékos költségek, mint időszaki felár, parkolási díj stb. kifizetése után már semmivel sem jobb az ára, mint a többi kínálat.
Hévíz Resort & Spa Cserszegtomaj - KörnyékHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj - Külső kép
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már1 évnyi aktív tagság
2016. július 26.a párjával járt itt
Július elején voltunk itt. Az itteni bejegyzések alapján nem sok jót reméltünk, de ajándékba kaptuk a kupont, hát mentünk. A regisztrációs díj rendezve volt, a parkolási díjjal - ami azért nem teljesen egyedi dolog -, tisztában voltam, és bár szokatlan, de az sem zavart, hogy előre kellett kifizetni a superior felárral együtt.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. április 24.családjával járt itt
A rossz /rossz indulatú? / véleményekre nem adva kuponos rendeléssel utaztunk a szálláshelyre. A tervezettől eltérően késve indultunk és késve érkeztünk. A vacsoraidő lejárta előtt kb. másfél órával a recepciós udvariasan érdeklődött, hogy kb. mikor érkezünk, tud-e valamiben segíteni.