Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2025. március 23. 15:50egyedül járt itt
Kevésbé voltam elégedett a fürdőszoba tisztaságával, napi takaritasaval. Ami a " Wellness részleg " -et illeti, szintén a tisztasággal gyűlt meg a "bajom", ugyanis az öltözö -zuhanyzo részen - minden alkalommal, amikor at kellett mennem - büdös volt /WC/ , szerintem ott állandó takarítói
felügyeletre lenne szükség.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
Érdekes 2025. március 23. 15:28egyedül járt itt
Az eredeti, első Lisa Simpson szobor a Jászai Mari téren volt kikötözve egy oszlopra, de sajnos azt valaki ellopta még évekkel ezelőtt, 2020-ban már eltűnt. Jó ideig nem került sor a szobrocska pótlására, azonban 2024. júniusban mégis megtörtént a várva várt "kihelyezés".
Kolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, BudapestKolodko: Lisa Simpson miniszobor, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. március 23. 15:21a párjával járt itt
Minden nagyon jó volt. A wellnes nagyon szuper. Az ételekről nem is beszélve. Dicséret a szakácsnak és segítőiknek. Minden étel tökéletes volt jó izesítéssel. Kiszolgáló személyzet is udvarias,barátságos volt a takarítókat is beleértve. Egy apró észrevétel,hogy a matrac elég süppedős volt,de ennek ellenére jót pihentünk. Köszönjük
Érdekes 2025. március 23. 15:14kollégákkal járt itt
Érdekes módon a Bálna az ittjartam. hu adatbázisban szerepel egyrészt, mint építészeti látnivaló, látványosság, másrészt mint Honvédelmi Központ. Ez az utóbbi szerepköre egy viszonylag frissebb dolog, az építéskor, illetve a megnyitáskor még erről szó sem volt.
Bálna Budapest, Budapest
Kiváló 2025. március 23. 15:02egyedül járt itt
Humoros elnevezésű mentes kézműves pékség Szentendrén, a HÉV végállomás közelében. Mitől is mentesek a termékek? Glutén-tej-tojás-cukor-szójamentes kenyerek, péksütemények is szerepelnek a kínálatban, amelyek mesterséges adalékoktól mentesen, természetes és minőségi alapanyagokból készülnek.
Falánk Falu, SzentendreFalánk Falu, SzentendreFalánk Falu, SzentendreFalánk Falu, SzentendreFalánk Falu, SzentendreFalánk Falu, SzentendreFalánk Falu, Szentendre
Még több kép (4 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt márFelfedező - 17 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 177 feltöltött kép
2025. március 23. 15:02a párjával járt itt
Szombat délben tértünk be ide. Foglalásunk nem volt ,de azért azonnal kaptunk asztalt. A kiszolgállás pörgős és figyelmes volt. Az ételek közúl a vadragú leves tényleg jó volt ( az először választott francia hallevest nem ajánlotta a pincér) A hal ételek jók voltak de semmi különös nem volt bennúk. Az étteremben kicsit hideg volt. 13% szervízdijat számolnak fel az étlap áraira.
Vasmacska Terasz, BudapestVasmacska Terasz, BudapestVasmacska Terasz, BudapestVasmacska Terasz, Budapest
Még több kép (1 db) >>
2025. március 23. 14:55a párjával járt itt
A szobában az ágymatrac túlságosan puha,vízforraló vízköves volt. Az étteremben a pincérek annyira siettek,még be sem fejeztük a vacsorát már leszedték az asztalt a félig elfogyasztott italainkat elvitték. Nem csak mi jártunk így. Az ételek nagyon finomak a választék bőséges. Az apró kellemetlenségekre jobban odafigyelhetne a személyzet. Azért a szállodát ajánlani tudjuk mindenkinek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 879 városban járt márFelfedező - 2786 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 55996 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. március 23. 14:23egyedül járt itt
Valahol az ország szélén, a jelenlegi határoknál fekszik Geszt település és ott nyugszik a Tisza grófok nagy családja. Generációk éltek az itteni kastélyban, születtek, cseperedtek, összeházasodtak más főúri családok származékaival, és most 33-an pihennek itt közülük örökre. A kripta a kastélytól durván másfél-két kilométerre van, a temető végében.
Tisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, GesztTisza-kripta, Geszt
Még több kép (17 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. március 23. 12:55egyedül járt itt
A Postamúzeum a Benczúr-ház 2. emeletén kapott helyet. Főiskolás koromban rendszeresen jártunk ide, a Benczúr Klubba, mert egyik kedvenc együttesünk itt koncertezett, így az épület kedves fiatalkori emlékeket idéz. 2012 óta lett ez az épület a Postamúzeum állandó helyszíne.
Postamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, BudapestPostamúzeum, Budapest
Még több kép (47 db) >>
Átlagos 2025. március 23. 12:42egyedül járt itt
Kívülről nem túl ízlésesen kialakított rétesező a Tompa utca és a Liliom utca találkozásánál. A bejárat körül számtalan kiírás látható, melyek a kapható ételeket mutatják be, nem képekkel, hanem szöveges felsorolásban. A rétesek egységára 850 Ft, amit én egyértelműen drágának találtam.
Mama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, BudapestMama rétesháza, Budapest
Még több kép (6 db) >>