Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 899 városban járt márFelfedező - 2847 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57273 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 15. 18:44egyedül járt itt
Hát, fura korban élünk, az biztos. . . az mondjuk nem új találmány, hogy az egyik rezsim gazemberei mindig kicserélik az előző rezsim gazembereinek szobrait a saját gazembereik szobraira. Így megy ez szerte a bolygón. De az, hogy a Prónay-különítmény, Rongyos Gárda szobra díszítse az egyik magyar város díszterét, azért az mégis.
Rongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, ÁsotthalomRongyos Gárda-emlékmű, Ásotthalom
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. április 15. 13:52a párjával járt itt
Feleségemmel 3 éjszakát töltöttünk a Club Hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat.
A szállodai dolgozók segítőkészek és udvariasak. Az ételek finomak. A szállás kényelmes.
A környezet lenyűgöző. Tervezzük, hogy ősszel visszajövünk. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Köszönjük az élményt!
Nagy Attila
Kihagyhatatlan 2025. április 14. 23:15egyedül járt itt
Voltál már ásatáson? Amolyan igazin, ahol éppen gazdag leletanyag bukkan elő földből. Hát ez csudaklassz dolog. Az más, hogy filmen nézed, meg más, hogy állsz a részek mellett és figyelheted, hogy honnan mik kerülnek elő. Javaslat, hogy előbb menj az Aranymonostor központba, ott alaposan műveld ki magad a helyről, aztán menj át a Pétermonostorára, ahol élesben folyik a feltárás.
Pétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, BugacPétermonostora, Bugac
Még több kép (16 db) >>
Érdekes 2025. április 14. 22:17egyedül járt itt
Némi kitérők után, mivel bejutás híján elzarándokoltam Csikáriára meg Imre-majorba, majd feltöltekezvén visszajutottam ide, és közben az is kiderült, hogy a plébános úr hazatért ebéd utáni elcsavargásából, megtaláltam egy amolyan közmunkást, az megtalált nekem egy kertben dolgozó nénit, az meg beküldött egyenesen a parókiára, a plébános úrhoz.
Krisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, KelebiaKrisztus Király templom, Kelebia
Még több kép (16 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 14. 21:35egyedül járt itt
Mikor végre megtaláltam a Szent Anna templomot (ami se nem Kelebia, se nem Csikéria, se nem Tompa, de leginkább Imre-major vagy bárómajor. . . ) és csudaszép! Talán ejtek szót a báróról is, meg a kastélyról is, de maradjon itt témának a templom, ami egy hatalmas ékszerdoboz. Mondjuk ékszerdoboznak hatalmas, de templomnak meg inkább kicsi, kedves, emberléptékű.
Tompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, TompaTompai Szent Anna templom, Tompa
Még több kép (33 db) >>
Érdekes 2025. április 14. 21:06egyedül járt itt
Ez a hármas templomkalandom része. Történt ugyanis, hogy szerettem volna megnézni a kelebiai Krisztus király templomot. (Bizarr neveket bírnak adni néha a templomoknak. ) Mert szép, látványos templomnak éreztem. Hát ott dörömbölök a kapunál. Aztán felhívom egyik telefonszámot, semmi.
Szent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, CsikériaSzent István király templom, Csikéria
Még több kép (14 db) >>
Átlagos 2025. április 14. 20:26egyedül járt itt
Már nem tudom, mikor jártam itt utoljára, akkor, amikor már ez volt neve, vagy akkor, amikor még nem. De mindenesetre eljött az ideje megint, az ember időről időre szívesen fogyaszt valamit az ázsiai konyhákról. Ez nem egy kitűnő indiai étterem, de nem is állítja magáéról, azt mondja, hogy büfé.
Kashmiri Büfé Buda, BudapestKashmiri Büfé Buda, BudapestKashmiri Büfé Buda, BudapestKashmiri Büfé Buda, BudapestKashmiri Büfé Buda, BudapestKashmiri Büfé Buda, BudapestKashmiri Büfé Buda, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2528 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 14. 19:23a párjával járt itt
Nem a múzeum alaptevékenységéről, az irodalmi emlékezet ápolásáról, a kiállítások milyenségéről mondok itt véleményt, hanem arról, miként működik ez az intézmény, amikor befogad egy rendezvényt. Vélelmezhetően nem kis pénzt kérve és szerezve ezért a befogadásért.
Petőfi Irodalmi Múzeum, BudapestPetőfi Irodalmi Múzeum, BudapestPetőfi Irodalmi Múzeum, BudapestPetőfi Irodalmi Múzeum, BudapestPetőfi Irodalmi Múzeum, BudapestPetőfi Irodalmi Múzeum, Budapest
Még több kép (3 db) >>
2025. április 14. 18:55egyedül járt itt
Faluról falura járva mentem északról délre, és a Nap már a délutánt járta, hajlott az íve lefelé. A szállásomra hajtottam soklovas gépesített szekeremmel, amikor úgy véltem, hogy itt az ideje táplálékot venni magamhoz. Hogy Forráskúton van egy Borostyán étterem, azt előre kinéztem magamnak, a lehetséges listán volt.
Borostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, ForráskútBorostyán Étterem, Forráskút
Még több kép (13 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 14. 16:41egyedül járt itt
Szegeden a Dóm árnyékában, mellette/mögötte van ez a Kolodko-szobor, ami nem más, mint egy Holodomor emlékmű. Az ukrán származású művész tudhatja igazán, mit jelentett ez a borzalmas éhínség annak idején, ami bizony a kegyetlen szovjethatalom lelkén szárad. 6-7000000 ember éhhalála elképzelhetetlen a számunkra, A szenvedés, ami odáig tart még elképzelhetetlenebb.
Kolodko: Holodomor emlékmű, SzegedKolodko: Holodomor emlékmű, SzegedKolodko: Holodomor emlékmű, SzegedKolodko: Holodomor emlékmű, SzegedKolodko: Holodomor emlékmű, SzegedKolodko: Holodomor emlékmű, Szeged
Még több kép (3 db) >>