Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mi is ellátogattunk ide a gyerekekkel, bár én már jártam itt egyszer korábban, amikor a kollégáimmal munkaügyben volt dolgunk a városban. Az épületet és ez előtte lévő parkot éppen renoválták. A copf, empire és klasszicista stílusú emeletes polgári épület 1801-ben épült, és először 1839-ig patika működött benne. A berendezésben biedermeier elemek is megjelennek, amelyek fennmaradtak a 19. századból. A cukrászdát 1840-ban Salis Antal cukrászmester alapította. Később az özvegyek, illetve a cukrászsegédek vitték tovább az egységet, egészen 1984-ig. Ekkor került önkormányzati tulajdonba, és ekkor kapta meg a Százéves Cukrászda nevet. 2004 óta a Kézműves Cukrászat üzemelteti a helyet. A hátsó traktusban a régi műhely helyén egy kis cukrászati kiállítás látható, érdemes megnézni. Nemkülönben a csodálatos berendezésű szalonokat, a fali és plafon freskókkal, ahol a vendégek kávézhatnak, sütizhetnek. Nemcsak a berendezés és a hangulat, de a finomságok is elsőrangúak. A fagylaltot és a süteményeket a Kézműves Cukrászat mesterei készítik, míg a bonbonok a Cadeau Csokoládéműhely válogatott, kézműves remekei. Egy gombóc fagylalt 300 Ft, helyben főzött, 5 dkg, finom. A sütemények választéka széles, vannak tradicionális, ismert sütik, torták és vannak modern stílusú sütik is. Árban 350-750 Ft között a szeletárak. Caffé Kenon hagyományos, olasz pörkölésű kávét főznek. Nagyjából végig kóstoltunk mindenből egy keveset, fagylaltot 2 kehelyben rumosdiót, puncsot, őszibarackot, karamellát; 6 csokibonbont, 2 kávét (cappuccino, hosszú kávé), a sütik közül a fehércsokis málnakockát és ribizlis csokitortát, valamint gesztenyepürét. Összesen kevesebb, mint 5000 Ft-ot fizettünk, szóval az árak szerintem nagyon rendben vannak. Turista idényben, hétvégén sok vendég van, de a személyzet nagyon türelmesen, szorgalmasan állja a sarat.