Vasárnap van, 5 fős személyzet sürgölődik, mérgezett egér üzemmódban. Rendelünk, fagyi, kávé, Cola, sütemény. A személyzet fürge, más nem is lehet, ömlik be a nép,mintha ingyen sütit osztanának. A berendezés, az, hogy kis múzeumot is berendeztek, tiszteletre méltó. Meg gyermekkorom jeges szekrénye is itt van. A receptek korabeliek, ezért társam nem is értékeli az Eszterházy szeletet, pedig finom. A fagylalt ehető, de nem jobb mint a strandon a kézműves fagyi, félig ettem meg, de az alja már olvad. de a jó minősítés jár. A kávénak viszont a kiváló, mert nagyon jó. A számla baráti, mindössze 2. 900 Ft, de itt nincs szervizdij,kávéval sütivel, borravalóal 3. 500 Ft, de korrekt. Meg mindig nem tudom megemészteni a Szentendrei cukrászdát. Na. Összegzés :
Az Ittjartam. hu oldaláról szereztem én is tudomást a cukiról, de szerintem Gyulán ez kötelező program. Ahol tisztelik a múltat, ott van jövő is! A cukrászda 1. 840 óta működik, gyors fürge személyzettel, ami fontosabb jó minőségű étel - itallal. Korrekt árazás, ami nem hátrány, a rohanás ellenére is türelmes személyzet. Kérdeztem, hogy egész nap ez van? A hölgy remélte hogy nem, de kitartanak. Remélem újabb 100 évig. Minősités : ajánlott
Értékelés : 9/10 pont