A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Októberben jártunk itt. Már az oda vezető út is nagyon jól sikerült, mert gyönyörű ősz volt és a régi 7-es úton mentünk. Kicsit nosztalgiáztunk és egyik-másik Balaton parti kisvárosban megálltunk és lementünk egy kis Balatoni levegőt szippantani. A szállodát megelőző néhány km-en aranybarna lombozatú gesztenyék szegélyezte úton mentünk.
A szállodában figyelmes és kedves személyzet fogadott. A szoba talán nem a legnagyobb volt, de a Balatonra néző üvegfalat elfordítva, a kis terasszal kibővíthető lett a szoba. Az ellátás igen jó, az ételek finomak, változatosak és kellően melegek, vagy éppen hidegek voltak. A Wellnes részleg meglepetése az volt, hogy a szállóvendégek nagy része nem is jött oda. Fittnes terem, uszoda ( Balatonra néző üvegfallal), finn szauna, merülő medence( talán ez lehetett volna nagyobb, de így is jó volt), infra szauna tartozott ide. Csak ajánlani tudom. Hatalmasakat sétáltunk a gyönyörű ősfás nagy területen fekvő parkban, és a városban is igen szép terek, sétálóutcák vannak. Az ár - érték arány pedig teljesen megfelelő
80-as évek szállodája, megjelenés alapján. Kedves személyzet, hihetetlenül profi felszolgálókkal, isteni finom, változatos konyhával. Két egybe nyitható standard szobát kértünk, így a Gyermekeink külön tudtak pihenni. Van saját partrésze vízibiciklivel, szerintem ideális kis gyerekeseknek is. A játszószoba csalódás volt, kissé leamortizált. Ezt leszámítva szívesen visszamennénk jövő nyáron is.
Nagyon jól éreztük magunkat! Gyönyörű a környezet, a part, a park, a város. Kedves, udvarias és profi a személyzet. A szoba retró, de tiszta. Gumis lepedők kellenének. A szaunát és az uszodát láthatóan többen korábban szerettük volna használni, lehet korábban? A vacsora kicsit késő van 18 órakor, figyelembevéve az óra visszaállítást, és az egészséges táplálkozást.
Nagyon tetszett a kicsi, de nagyon praktikus szoba, a gyönyörű kilátás. Nagyon meglepett és jól esett a személyzet rugalmassága az étkezések idejét tekintve (is)! Nagyon szép, tiszta, kényelmes volt az éttermi rész (is), az ételek minősége, a választék! Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom az ismerőseim közül! Köszönjük a szép hétvégét!
Kellemes napokat töltöttem az Önök szép, tiszta városában sok látnivalóval. A szálloda személyzete nagyon sokat jelentett a jó közérzet kialakulásában, mindenki udvarias,kedves, készséges volt. Az étkezésről :bőséges, változatos, és nagyon ízletes . Szerintem minden igényt kielégített.
Különösen örültem az uszoda létének, így programok előtt, és este is hódolhattam kedvenc időtöltésemnek az úszásnak. A szálloda elhelyezkedése is remek, közvetlen a Balaton partján,nagyon szép volt a kilátás. /Mivel én vonattal utaztam, egy kicsit messze esett a várostól,de a bőséges reggeli után nem ártott egy kis gyaloglás. Mindent összevetve remekül éreztem magam, sokat láttam, remélem semmi fontosat nem hagytam ki.
6 éve minden nyáron itt nyaralunk, a személyzet nagyon kedves. Segítőkészek bármilyen problémában. Az esetleges hiányosságot rögtön megoldják. Az előző évekhez képest az étkezésben tapasztalunk némi visszaesést a választékot illetően. Ennek ellenére - más szállodákkal összehasonlítva- nagyon elégedettek vagyunk a félpanziós ellátással.
Tanácsos lenne sok vendég esetén az ételeket legalább két helyen tálalni. / Ami egy esetben megtörtént és azonnal megszünt a tülekedés. / A menűsor egyébbként minden igényt kielégített. /gyerek, vega stb. / Javasoljuk a menüsor kiírását nagyobb formátumú betükkel -sok esetben azért is sorban álltunk hogy elolvassuk a választékot ami szintén növeli a tömeget. Összeségében elégedettek vagyunk minden tekintetben nem véletlen hogy évek óta visszajáró vendégek vagyunk.
2012 július elején voltunk ebben a szállodában. Szüleimmel és hugommal, 2 drb 3=4 akciós csomagot rendeltünk, mivel már mi is felnőttek vagyunk hugommal. Nagyon meleg napokat fogtunk ki, a balcsi is meleg. A szálloda egyszerűen szuper volt, a kilátás a 7. emeletről meseszép. Öröm volt ott lenni.
A személyzet nagyon kedves volt, főleg a pincérek, lesték minden szavunkat, az étterem teraszán öröm volt az étekezés, az étteremben nagyon meleg volt, így igyekeztünk mindig kint enni. A légkondi hiánya volt az ami nem volt jó, de hát, annélkül is el voltunk. Én már többször voltam a Balatonnál, de itt nagyon fura volt az, hogy a víz tele volt kagylókkal, az embernek vigyáznia kellett nemhogy belelép, hála Istennek, mi velünk nem történt ilyen. A wellness részleg is jó volt, minden este megmártóztunk a medencébe, és használtuk a fitnesz termet is. Maga Keszthely is egy meseszép város, tipikus romantikus város- bármikor vissza mennék, és megint a Helikon Hotelt választanám.
Szép jól felszerelt szoba, felújított furdoszoba .Tsztaság mindenutt.Nagyon jó fekvésu ,kis sétával elérheto a városkozpont. A konyhájuk kiváló és nagyon választékos.MI NAGYON MEGVOLTUNK ELÉGEDVE.A személyzet nagyon kedves és odaadó.Tetszett a strand megoldása ,csendes és nagyon szép.Nagyokat lehet sétálni a parton.
Március hóban jártam a kellemes szállodában. A személyzet kiváló, nagyon udvariasak és szolgálatkészek. Az ételek minősége nagyon jó és a választék is. A kilátás gyönyörű, jókat lehet sétálni a parton és persze a szép kis városban is. A szobák kényelmesek, jól felszereltek, a ferdére épített erkélyek kicsit furcsák, de szerintem ez a szálloda jellegzetessége.
Az uszoda jó, tisztaság van. gondolom nyáron zsúfult, mivel a Balaton partján van, de ilyenkor előszezonban nagyon kellemes. Ajánlom azoknak, akik pihenni szeretnének.
Nagyon kellemes hely, kíváló a fekvése, gyönyörű kilátás a Balatonra.Udvarias személyzet.Tisztaság,jó kaja. Mindenkinek ajánlom.A szobában a tévé kicsi, de ez belefér egy 3 csillagos szállodába.Kevés a bérelhető bicikli, nincs választék.A teniszpályát még sajnos nem tudtuk igénybe venni.