A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Húsvétkor jártunk ott, kellemes nyugodt hely. A személyzet nagyon udvarias. Economy szobát kaptunk, ami elég retro, de minden tiszta volt. Az ellátás igazán tökéletes, bőséges a választék , minden friss és finom. Előző évben ott szilvesztereztünk és akkor is jól éreztük magunkat, úgyhogy máskor is ellátogatunk hozzájuk.
Nagyon tetszett az elhelyezkedés, normális ár-érték arány. A szobánk Balatonra nézett, imádtuk! A folyosó egy kicsit lepukkant ugyan, de összességében nagyon tetszett,még biztosan visszatérünk. Ami kevésbé tetszett (de ezek nem annyira lényeges nem-tetszések): hideg volt az uszoda vize, ill.
a reggelinél én hiányoltam az édes péksüteméneket (ami volt vmi ilyesmi, az is hamar elfogyott). Talán ez volt a legnagyobb gondom (2 válogatós gyerek mellett). Se az étterem személyzete is nagyon kedves, segítőkész, a konyha meg szuper! ! !
Húsvét után négy éjszakát töltöttünk barátnőmmel a Hotelben. Közel a vasútállomás,szép a Hotel. A háromszori étkezésből a reggeli és a vacsora bőséges választékú volt,ízletes, de megfelelő volt az ebéd is. A recepción kedvesek voltak, a pincérek az étteremben gyorsak, figyelmesek és udvariasak.
Nem szoktuk használni a szállodai törülközőket, de ezek minden nap vakítóan fehérek voltak,így kedvet kaptunk hozzá. Nem használtuk ki a lehetőséget a fürdésre az uszodában, de látva az oda indulókat, kezükben a szintén vakítóan fehér köntösökkel, megerősítette bennünk, hogy itt fontosnak tartják a tisztaságot! A kilátás szép, a liftek nagyon gyorsak. Gyönyörű a városba vezető sétány! Szívesen visszatérnénk.
Szeptemberben jártunk a Hotel Helikonban és 100%-ban elégedettek voltunk mindennel! A személyzet udvarias,a szálloda tiszta, az étkezések bőségesek és finomak! A panoráma csodálatos volt és a Balaton közelsége is magával ragadó. Az idő is kegyes volt hozzánk! :) Szándékaink szerint a későbbiekben is szeretnénk még visszatérni és mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a remek szállodát! ! Köszönjük az ott töltött pár kellemes napot mindenkinek! !
Elöször mentünk ilyen akciós pihenésre és mindjárt egy nagyon jót fogtunk ki. Mindennel megvoltunk elégedve ,és még az időjárás is kedvezett nekünk/szeptember/Köszönjük ezt a nagyszerű lehetőséget! Ezután voltunk máshol is/erről máskor/de ez az első mindig emlékezetes lesz.
Tetszett a szálloda hangulata, a szépen díszített előtér. A lobbi kialakítása építészetileg is tetszetős. A dolgozók kedvesek, gyorsak, szorgalmasak voltak. ( kiemelném az animátor leányt, aki minden munkában lelkes volt) Jók voltak a műsorok. A szoba elrendezése kicsit fura volt (Ágy és fotel háttal a TV-nek ) Összességében jól éreztük magunkat.
Először töltöttünk Karácsonyt Hotelben. A gyermekeim születése előtt sokat utaztam. Maximálisan elégedettek voltunk. A személyzet rátermettsége, kedvessége, türelme, az ételek minősége és változatossága, a welness szolgáltatás, a programszervezés minden harmóniában volt. Nagyszerűen éreztük magunkat és gyermekeim is. További sikeres munkát és Boldog Új Esztendőt Önöknek! Cseh Györgyi
Remekül éreztem magam, a kiszolgálás jó volt az ételek finomak és változatosak voltak. A szolgáltatott élő zenével hangulatos délutánt és estét szereztek. Csodálatos volt a szobámból látni a napfelkeltét, ahogy visszatükröződött a Balaton vizén. A személyzet figyelmes volt, ha netán javítani kellett valamit, mert kiégett egy égő, pár percen belül ott voltak.
Nekem nagyon tetszett a panoráma, és az is, hogy a szállodának külön strandja van. Igaz, májusban voltunk és rossz volt az idő, nem lehetett fürdeni, de a strandrészt így is kicsinek találtam. Ha tele van a szálloda, ennyi ember nem fér el, kénytelenek a fizetős strandra menni. A szoba tetszett, az étkezés nagyon jó.
Személyzet udvarias, kaja nagyon finom és bőséges. Szobák tiszták. Az úszómedence meg az aztán nagyin klassz. Egyetlen amit neheztelek, a saját sziget körül a vizet nem tisztítják, a kagylókat nem szedik ki, ezzel baleseteket szenvedhetnek a vendégek, pláne a gyerekek. Külön kiemelném a konyhafőnök rátermettségét, udvariasságát. Az étkezdébe való érkezéskor, meg az a fogadtatás az tetszett.