A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Balatonparti szálloda. Minden szobája balatonra néző. A kilátás "festői". A szobák kicsik, de kényelmesek. A személyzet kiváló. Svédasztalos étkezések, változatos, sokféle fogással. Ha valamelyik fogás fogyóban van, azonnal pótolják. Medence, szauna, fittneszterem, biliárd, és pinpong a sportolni vágyóknak. Tökéletes hely a pihenéshez. Csak ajánlani tudom.
Az idén tavasszal töltöttünk el 3 napot, Nagyon megvoltunk elégedve,, a személyzettel, mint a szállodával, A szobából nagyon jó kilátás a balatonra,A szolgáltatás ár-érték arányába megfelelö,Az ételek választéka és mennyisége kifogástalan,A hely közelségétő, függöen szinte minden könnyen bejárható,A szobák kicsit zajosak ,szinte a gyerekzsivajt áthallani, de csak ajálani tudom mindenkinek.
Nagyon kellemes két éjszakát töltöttünk el a szállóban. Már nyolcadik éve választjuk ezt a lehetőséget. Az elhelyezés 7. emeleten biztosítja, hogy gyönyörködhessünk a csodás balatoni panorámában. Az ételek választéka, a felszolgáló személyzet csendes, de profi működése most is megragadott bennünket.
Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk a hotelben.Az étkezés tálalása és változatossága meglepetés volt.Finom ízeket kóstolhattunk barátságos környezetben.Attól függetlenül hogy telt házzal találkoztunk nem tapasztaltunk kényelmetlenséget.Az uszoda is hozzájárult pihenésünkhöz.Köszönjük.
Dohányosként a dohányzás lehetősége hiányzott a szállodából, de persze túl lehetett élni. AZ ételek nagyon finomak voltak, nem találtam olyat ami nem izlett . Nagyon elégedett vagyok
Elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon figyelmes és udvarias volt. Kerékpárt béreltünk, melyek állapota nem volt jó, erősen kattogott, nem éreztük elég bíztonságosnak. Ezenkívül kicsit sok volt a veréb a teraszon, nem lehetett elhagyni az asztalt, mert már ott is voltak.
Nagyon jó volt, a kis unokám is nagyon jól érezte magát, az étkezéseknél kedvesek voltak a felszolgálok,a kedvét keresték a gyerekeknek, összességében tökéletes volt. köszönjük
Családbarát szálloda,fakultatív programokkal. A szállás kényelmes volt és tiszta,rendezett. Az étkezés ellátása bőséges volt és többféle étel közül lehetett választani. Egyszóval SZUPER volt minden!Nagyon jól éreztük magunkat!!!
Minden nagyon tetszett, egy dolog kivételével az pedig nem volt más, mint az időjárás viszontagsága, mely tekintetében senki nem felelős. A szálloda elhelyezkedése a Balaton partján rendkívül lenyűgöző volt, mint a szálloda személyzete egytől egyig, a finom kajákról, sütikről már nem is beszélve /+3kg felcsúszott 4 nap alatt/. Köszönjük szépen!
Évek óta visszajárunk , gyönyörű környezet,tudomásom szerint most új shéf érkezett-fantasztikusan főz az tuti ! A személyzet rendkívűl kedves , a szobák , fürdő teljesen tiszták-a nagy melegben -mivel nincs légkondi kaptunk ventillátort. A napozó szigeten még hideg citromos viz is volt kitéve! köszönjük, visszajövünk !