A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Csodálatos kilátás, a szálloda hangulata egyedülálló. A személyzet rendkívül udvarias, minden kívánságát lesik a vendégeknek. Mindennel elégedettek voltunk, egy ötletet azonban leírok, ha nem sértem meg Önöket. Egy nagyobb jó meleg vizes jakuzzival tényleg minden igény kielégíthető lenne.
Idén visszatértünk a Helikon Hotelbe. Immáron 3 gyermekünkkel. Most is elégedettek voltunk mind a szobával, mind az ételekkel, mind a személyzettel. Minden reggelinél volt tejbegríz! ! ! :) A Balaton közelsége, a panoráma lenyűgöző. A gyerekek szobájában folyt a wc-tartály, amint jeleztük a recepción, pár perc múlva megjelent a szaki és megjavította.
Egyetlen negatívumként említeném, hogy a bowling-ot nem tudtuk használni, mert éppen nem üzemelt. A csocsó azonban ingyenes és a biliárd is kikapcsolódást biztosított. Ott tartózkodásunkkor voltak gyerekprogramok: vetítés, tini disco. . .
T. Címzett, Nem szokás, nem sikk ma belföldi szállodai szolgáltatást dícsérni. Sok ország sok jó szállodáiban megfordultunk már az éveink során, épp ezért van kritikai érzékünk is. Reálisak vagyunk, a Helikonban valóban príma volt a fogadtatás, a szolgáltatás, az apró figyelmességek (bekészített gyümölcstál a szobában), kávé-süti utalvány.
. . . A reggelik és vacsorák változatosak voltak. Ősszel is lehet változatos programot összeállítani Keszthelyen. Külön köszönet a plusz szolgáltatásért: 3 napos napsütésért. -
Direkt csendes időszakban foglaltunk szállást a Hotel Helikonban ( kedd, szerda, csütörtök, az őszi "hosszú hétvégét" követően), mert feltöltődést, lazítást terveztünk. Minden elképzelésünk kívánságunkon felül teljesült. Az idő csodálatos volt, ezért hála a természetnek.
A fogadtatás, figyelem és készségesség a recepción, a lobby-ban, és az étteremben egyaránt nagyon jól esett. Szinte kitalálták, hogy mi esne jól, mi érdekelne. Sport csatornára kapcsoltak, mert hallották, hogy azt tervezzük nézni, rumos teát kaptam, mikor kissé áthűltem a városnézés során. Ezer köszönet az egész személyzetnek. Az uszodai, szauna részleget is meglátogattuk, tisztaság, figyelmesség, kellemes környezet fogadott ott is. A szálloda elhelyezkedése és a kilátás már "csak" hab a tortán. . .
Mindössze egy éjszakát töltöttünk itt a Balaton-kerülő bringatúra során, így csak rövid ideig élvezhettük a szálloda vendéglátását, de azzal teljesen meg voltunk elégedve. A szoba kényelmes, tiszta és jól felszerelt volt, a kilátás pedig a Balatonra pazar. A személyzet udvarias és barátságos.
Az egybe nyitható szobák tökéletes választás,az ágy jó,a fürdő jó,az erkély a panorámával szuper,a félpanzió a kaja szenzációsan finom,bőséges,választékos,a személyzet kedves köszönős és csinos/a tanuló lányok/. A környék szuper,minden elérhető távolságban és megfizethető áron A szobai tv lehetne nagyobb. köszönjük a Murvai család.
Már második alkalommal nyaraltunk a Helikon Hotelben és ismét nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves,barátságos,kéréseinket örömmel teljesítették. Az ételek nagyon finomak, változatosak voltak, mindig találtunk kedvünkre valót. Az étteremben a pincérek kedvesek, különös tekintettel a teremfőnökre, aki már ismerősként üdvözölt minket. Köszönjük!
Az ágyak nem voltak a legkényelmesebbek, a pótágy rossz volt. A szolgáltatásban azért találtunk kifogást, mert a rengeteg szállóvendég ellenére csak egy ping-pong asztal, és egy billiárd asztal állt rendelkezésre, és a használatukért fizetni kellett. A fürdőszobák kifogástalanul tiszták voltak, az ételek bőségesek, és nagyon finomak! A kilátás csodálatos, a környezet gyönyörű.
Szép volt a környezet kedvesek voltak személyzet jó volt a szálóda minden nagyon tetszett jókat sétáltunk szép volt a Balaton. Ajánlom másoknak is Majd valamikor még visszatérünk.a szálódába. Nagyon tetszett a szökökut a recepcíónál. Ki áltunk az erkélyre a Balatont láttuk Mindenki legalább egyszer menjen el.
Tetszett,hogy a korai érkezés ellenére azonnal megkaptuk a szobát! A konyha kitűnő,a választék bőséges, a személyzet kedves, barátságos. Az egész hotel tiszta. Már másodszor voltam itt. Egyedül az uszoda vize számomra hideg,- de mivel idősebb korosztályt képviselem bizonyára azért!