Tetszett a szemèlyzet kedvessège,a hotel környezetèhez tartozò kis tavacska a szökőkùttal ès a 10%-os kedvezmènyek adàsa. Nemtetszett:klìma nemműküdött,az elszìvò berendezès kèrèsünkre is csak az utolsò nap működött! Ùszàs oktazàsok miatt a fürdő hasznàlata nem volt szerencsès! A hiànyossàgokon kìvül megfelelően éreztük magunkat.
Általában véve egy jó kis szálloda remek személyzettel. A wellness lehetőség kitünő, bár ott egy nyitvatartő vendéglátó egység nem lenne rossz. A fürdőszoba több figyelmet érdemelne, kicsit kopottas. Mindent összevetve remekül éreztük magunkat és meg voltunk elégedve.
Alföldi kis szálloda. Wellness szállodához képest kitűnő áron. Városközpontban van, így nem igazán csendes. A tisztaság is hagyott kivetni valót. Ételek jók, svédasztalnál 1 leves és 3 főétel választék. Reggeli kissé hiányos felhozatal. Személyzet kedves.
Nálunk ami gond volt: Tisztaság, nem figyeltek, hogy nagycsaládosként a gyerekek mellettünk lévő szobában legyenek holtszezonban. ópuszteszer autóval 10 perc. Összességében jól éreztük magunkat.
A személyzet udvarias és segítőkész volt. Ételek tekintetében nem volt túl nagy választék, viszont ízletesek, finomak voltak. A fürdőszoba kicsit régies. A hotelhez kapcsolódó fürdő részleg kellemes kikapcsolódást nyújt, viszont a fürdő személyzetének viselkedése kifogásolható. Ár-érték arányban összességében jónak mondható a szolgáltatás.
Kellemesnek találtuk a termálfürdő hangulatát, a kapcsolatot ilyeténképpen a szállodával, kiváló volt az ajándék 50 perces masszázs. Az svédasztalos étkezés minősége jó volt, a választék átlagosnak mondható, a felszolgáló személyzet vezetője nagyon kedves, figyelmes volt, a reggelinél, mikor ő nem volt jelen, csak egy munkatársa, voltak fennakadások.
A legkellemetlenebb a szobában a média szolgáltatás hiánya volt, egy ősrégi kis televízió, 6 csatornával, ami valami állítólagos műhold hiba miatt végig nem működött,így az esték unalmasan teltek. Összességében jót pihentünk,köszönjük.
reggelire minden nap ugyanaz,hiányzik pl. a kalács,hiába van méz,lekvár a joguthoz néha nem megy,nem volt gyümőlcs,kávé igen finom,de viszont meleg a csapolt sőr,de ebédhez van csapi viz,aki pincérnek volt őltőzve--igen szerény ügyes és gyors volt,az épületre azért rá férne egy kis javitás no meg az udvar is elhanygolt,ebéd igen kiadós,viszont a fürdő nagyon tetszett
Két éjszakát töltöttük a hotelben a férjemmel, igaz még októberben. Olyan helyet kerestem, ami csendes, lehet fürödni is és találunk a közelben valamit, amit még nem láttuk. Nagyon jól éreztük magunkat. Szép és kényelmes volt a szoba, a városi fürdő is tetszett. Az étkezéssel is meg voltunk elégedve, és a személyzet is kedves.
Jól éreztük magunkat. Az ellátással és a személyzet munkájával, barátságosságával meg voltunk elégedve. Negatívum: A folyosók nem szellőznek, és a második emeletig terjeng az ételszag, ami elég zavaró tud lenni a levegőtlenséggel párban.
Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves, segítőkész a személyzet, jó és változatos az ellátás. Ami kicsit rontott az élményen, az a nagyon kis képernyős televízió, és a minimális csatornaválasztási lehetőség. (Esténként ez is számít! ) A reklámjukból és a honlapjukból számunkra nem derült ki, hogy mennyire kicsi a rendelkezésre álló fürdő, különösen annak termál része.
Nekünk nagyon hiányzott a kert, vagy park, ahol a gyerek szaladgálhattak volna. Ennek hiányában maradt a fürdő és szálloda közötti halastó, nyilván ez a szálloda adottságából adódik, ami a főút mellett található. A televízió régi típusú volt, ezért csak 3-4 csatornát fogtunk vele.
Érkezésünk előtt nem sokkal a nagy esőzésben beáztak a szobák, ezért néhol nem volt egyértelmű, hogy penészkezdemény, vagy csak beázásból visszamaradt folt. Ennek ellenére jól éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A fürdőben mindenki megtalálta a számára megfelelő medencét. A környéken található látványosságok jó programot nyújtanak.