2 éjszakát töltöttünk a szállodában baráti társasággal. remekül éreztük magunkat, a személyzet fantasztikus, nem tudtunk olyat kérni, amit nem teljesítettek volna azonnal. A reggeli először szegényesnek tűnt, mert a szállodában csak kevesen voltunk, de amint rákérdeztünk, hogy kaphatunk-e meleg ételt is szinte pillanatok alatt előteremtették a csodálatos szalonnás rántottát!
Remek a séf, az ételek ízletesek és bőségesek. A fürdő rész csodálatos, az új úszómedence remek lehetőség, hogy a termál vizes medence és az élménymedence használata előtt még néhány hossz leúszásával felfrissüljünk. Jó ötlet volt az átjáró a fürdőbe. Az utca zaja sem szűrődik be, mert légkondicionáltak a szobák. A város Uniós pénzekből szépen felújították, érdemes megnézni. Ópusztaszer csak néhány km csak a szállodától, feltétlenül el kell látogatni oda! ! Az ár-érték arány nagyon jó, szívből ajánlom mindenkinek.
A szálloda a város központjában van,a főtér épületei és a hotel is érdekes stílusban épült,virágokkal,szökőkutakkal díszített. Nekünk tetszett. Jó volt, hogy közvetlen az átjárás a fürdőbe,ami praktikus volt,tiszta,nem volt tumultus. Az étkezés választéka is megfelelő volt. A személyzet kedves,közvetlen.
Az indiai masszázs,ami a csomaghoz tartozott kellemes. A klíma jó volt, hogy volt,de nem megfelelő helyre tették. Az ágy kényelmes,de a párnák túl magasak. A szobánk egy nem szép belső udvarra nézett,ez nem tetszett,de amúgy a szálloda belső elrendezése praktikus. Lift nincs,nekünk nem hiányzott. Ár-érték jó .
Kedves Aqua Hotel dolgozók! Nagyon köszönjük az elmúlt hétvégét. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet nagyon kedves volt és mindennel meg voltunk elégedve. Kisteleken belül nagyon jó az elhelyezkedése. Kedvencünk a szemben lévő bowling-biliárd volt. A wellnessel is teljesen elégedettek voltunk.
Személyzet kedvességét,a finom ételeket, a kiváló masszázst dicsérném.A szép wellnes élvezetét rontotta hogy szinte egésznap iskolás csoportok foglalták le a nagyrészét és ahogy ez lenni szokott ott ahol 30 főnyi gyerek élvezi a vizet ott nincs csend és nyugalom.Aki nyugalomra vágyik annak talán érdemesebb hétvégén menni.
2 DOLOG VOLT AMI NEM TETSZETT, NAGYON NEM. én a párommal pihenni, mentünk de, a reggeli 7-töl 8 óráig az uszodába érkező gyerekek zsivajától 7 órakor fel kellet kelni ! Ha 4 óra után lementünk a fürdőbe, olyan ricsaj várt a sok gyerek miatt, hogy ott pihenni nem lehet Ha esetleg a prospektusban jelezték volna, hogy itt úszó oktatás folyik, lehet hogy sok idősebb vendég átgondolta volna a pihenését. A szállással és az ellátással semmi gond nem volt .
A személyzet nagyon kedves volt,az ételek finomak voltak. A fürdő szuper. Az ágy nagyon kényelmes volt. Amit hiányoltam, hogy az asztalokon nem volt lehetőség az esetleges hulladék elhelyezésére(asztali szemetes). A szobák falai vékonyak,kicsit hangosabban beszélő szomszéd minden szavát hallani lehetett.
A 211-es szoba a II. emeleten a fűtést elosztó rendszer helyisége mellett volt és a szivattyú (keringető szivattyú ) zaja áthallatszott a szobánkba. Ezt a tulajdonos nagyon egyszerűen ki tudná küszöbölni a falat leszigetelné egy 3-5cm es hungarocellel és átfestené. Ez egy csekéj beruházás lenne. Erről a kellemetlenségről előre tájékoztathattak volna.
Egyébként a személyzet tudott a dologról, már az előző lakóktól. A fürdő (wc) szellőztetője nem működött, nem szívta el a párát és a szagokat. A szoba ablak nyitása zárása sem működött és erről is tudott a személyzet. Az ételek finomak és bősőgesek voltak. A személyzet nagyon udvarias volt. A fürdő a várakozásnak megfelelően jó volt. A masszőr viszont unottan kedvetlenülés gyengén "muzsikált". Mindezektől a kellemetlenségektől eltekintve elfogadható volt. Reméljük a felsorolt hiányosságokat a közel jövőben kiküszöbölik, amig nem addig legalább tájékoztassák a vendégeiket. Üdvözlettel: Fábián Endre.
A szálloda és a környezete tiszta volt.A svédasztal választéka kicsit egyhangú volt de az alföldi ízek kárpótoltak.A környék látnivalói elérhető távolságban vannak.
Remek hely:a hotel,a környező települések ,sok a látnivaló,lehet programokat szervezni. Kedves a fogadtatás és a kiszolgálás,a wellness nagyon jó,tisztaság és fertőtlenités tökéletes,egy este szinházban voltunk és egy komplett vacsora várt a szobánkban Köszönjük!
Amin javitanák a jövőben:a matracokat jobbakra,az ablakokra szúnyoghálót,nagyobb tv-ét,a HOTEL homlokfalára egy AQUA HOTEL világitós feliratot,megérdemelné,hogy messziről lássák. Köszöjük ezt a szép 6napot!
-már ötödik alkalommal szálltunk meg itt, tehát kb. tudtuk, mire számíthatunk! De most,-az eddigiekkel ellentétben,-a 2. emeleten volt a szobánk, ahova a hetven év feletti páromnak megerőltető volt a napi sokszori le-fel lépcsőzés! A szobánk szűkös volt, és, mindössze 1 db. szék állt rendelkezésre!
A wellnes-szolgáltatásoknál megjegyezném: alkalmanként alacsonyabb hőfokúak voltak a medencék, ritkábban működtek az élmény-kiegészítők! De összességében nagyon jól éreztük magunkat! ! ! !