Baráti találkozó alkalmából töltöttünk el itt két éjszakát tizenegyen. A szálloda teljesen megfelelt az ár-érték arány szerinti elvárásainknak, hiszen az ár alapján nem luxus szállodára számítottunk. Ami kiemelkedően jó volt, az a személyzet rendkívüli udvariassága, segítőkészsége, figyelmessége és rugalmassága, beleértve a recepciósokat és a pincéreket is.
Igazán kedves,rugalmas személyzet! Kitűnő hely a pihenni vágyóknak. Közel van sok látnivaló,de mégis távol a város zajától csendes nyugodt környezetben lehet pihenni. A pihenni vágyók "paradicsoma". Nekünk igazán megfelelő volt,és csak ajánlom azóta is barátaim körében,hisz családias ,és abszolút segítőkész személyzet várja a vendégeket. Köszönjük Aqua Hotel Kistelek! Köszönjük Szállásvadász! :)
Érkezésünkkor a recepciós hölgy kissé ingerült hangon (lehetséges, hogy csak mi éreztük annak) tudatta velünk, hogy még nem lehet bejelentkezni (természetesen ezt mi is tudtuk, egyelőre csak a csomagunkat szerettük volna lepakolni, ez meg is oldódott). A személyzet többi tagja nagyon kedves, mosolygós volt.
Sőt, másnap még az utcán is ránk köszönt a fiatalember - igazi vendéglátós! Az ételek ízletesek, finomak voltak; kiemelnénk a túrós palacsintát! Sajnos megfeledkeztünk a fitness sarok kipróbálásáról! :( Amin még meglepődtünk, az a szobában lévő TV mérete. Hát. . . . Számítógép monitor. Persze ez mit sem csorbított az ott töltött napokon! Ajánlom mindenkinek és ha már ott lesz, ne hagyja ki a pár km-re lévő Ópusztaszert sem!
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Nyugodt, csendes hely. Az ételek finomak, a felszolgálás gyors. Kedves és figyelmes felszolgálás. Az átjárás a fürdőbe nagyon jó. A fürdő tiszta és minden tekintetben megfelelő volt számunkra. Biztosan máskor is ellátogatunk ide.
Nekem nagyon tetszett Kistelek. Nagyon hangulatos nyugodt kisváros. Párommal nagyon megszerettük úgyhogy máskor is ide jövünk ha pihenni szeretnénk. A hotel személyzete nagyon barátságos és segítőkész volt.
A szállás kiválóan megközelíthető. Az ár-érték arány remek. A kiegészítő, ajándékba kapott szolgáltatások jól szolgálták a kikapcsolódásunkat. Mi a bowlingot és a fallabdát vettük igénybe, a szomszédos szórakozóhelyen. Mindenütt udvariasak, kedvesek voltak.
egyetlen kis malőr volt csupán, a vasárnapi reggelinél 8 órakor, az utolsó pároknak már nem jutott friss tojás és üdítő, de ezt pótolták. Az ételek egyébként szenzációsan finomak voltak. Szívesen visszatérnénk alkalomadtán.
Egy vasárnapi nagy családi ebéd utáni kikapcsolódáshoz kerestünk elsősorban szállás lehetőséget, eredetileg egy éjszakára. Miután a szálloda honlapján láttuk, hogy kapcsolódik a városi fürdőhöz, úgy döntöttünk, maradunk 2 éjszakát. Jól tettük! Kellemes környezet, kedves, udvarias személyzet, finom ételek vártak bennünket. Szívesen ajánlom mindenkinek.
Remek időben töltöttünk 3 napot Kisteleken az Aqua szállodában, a hangulatos kisvárosban. Figyelmes, kedves, segítőkész személyzet, udvarias kiszolgálás, kényelmes elhelyezés jellemzi a szállodát. Az ételek finomak, bőségesek és változatosak. Szívesen ajánlom mindenkinek a külön élményt nyújtó wellnes és kedvező árai miatt is
Nagyon kellemes őszi napokat töltöttünk a családdal Kistelken a Hotel Aqua-ban. Tiszta, rendezett szoba várt minket. Nagyon finom ételeket fogyasztottunk. A hotelhoz kapcsolódó wellness részleg tökéletes kikapcsolódást nyújtott számunkra.