Hívtak barátok -rokonok. Ők már voltak itt. Azt mondták nagyon jó ! Elhittük. Érdemes volt ! Velük mentünk el. Teljesen kielégítő volt minden. Ritkán kedves Személyzet. Nagyon finom, bőséges ételek. Azt mondták, hogy tavaly is jó volt a konyha - idén még jobb ! Ők egy hónap múlva megint mennek. Húsvétkor pedig négyesben szeretnénk - akarunk ! Sorolhatnám még. . . . . . . . . . . 98% + !
Hihetetlen kedves személyzet, pincér nagyon kedves volt, a kaja finom és sok , a szoba nagyon szuper és a wellness isteni!a környék nagyon alkalmas lazulásra, kikapcsolódásra! Mindenkinek csak ajánlani tudom!A szálláshely könnyen megközelithető! Kellemes a víz és nagyon csendes a szálloda elhelyezkedése
A szálloda hangulata,berendezése,ellátás,személyzet kedvessége,a medencék,masszázs mind mind kiváló számomra.A kisvárosban jó helyen helyezkedik el minden könnyen megközelithető.Az ételek finomak,bőséges a svéd asztal.Nagyon jól éreztük magunkat!
Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel tiszta, a személyzet kedves, az ételek nagyon finomak. A termálfürdő medencéi pont megfeleltek a gyermekeinknek. Sok látnivaló van a környéken.
Négyen két gyerekkel érkeztünk a szállodában. Nagy szoba volt kényelmes ágyakkal jól el lehetett férni. A klíma nagyon jól működött. A város csendes nyugodt barátságos. A személyzet figyelmes segítőkész. Az ételek finomak bőségesek voltak. Ajánlom mindenkinek!
Családias, nyugodt, kellemes környezet, kedves személyzet. Jó konyha, bár a választék a létszámhoz illően nem túl nagy. A kedvezményes belépőket is kihasználtuk. A masszázst kifejezetten ajánlom. A fürdő - közvetlen átjárás - kicsi, de kellemes. A ruhák szárítása - mint a szállodák többségében - nem megoldott (ruhaszárító állvány?
Idén másodjára töltöttünk el egy hetet a szállodában. Most sem csalódtunk! A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek finomak, a szolgáltatások élvezetesek voltak. Biztosan ellátogatunk még ide.
Maga a település maga a baráti környezet minden főre nézve tökéletes kikapcsolódást biztosít! Közelben megtalálható minden ami fontos az embernek, kikapcsolódásként túrázhatunk, illetve a szállással szemben elhelyezkedő Club Expresso étterem- és szabadidő központ,ahol lelazulhat az ember különböző sportágakat kipróbálhat.
Ópusztaszer környékén kerestünk szállást, a fürdőbe átjárás miatt választottuk végül ezt a Hotelt. A külseje nem hivalkodó, de belül szép, tiszta. Nagyon udvarias a kiszolgálás, az ételek finomak. A fürdőben sajnos nyári úszótábor csoportokkal osztottuk meg a medencéket.
Kellemesebb lett volna, ha értesítenek bennünket, hogy hánytól van foglalkozás, mi sem akkor mentünk volna át. Nagyon tetszettek a város épületei. Különleges, merész tervek alapján épültek, szellősek.