Bár mi egy szállásközvetítő oldal alapján választottuk ezt a szálláshelyet, ugyanazt tapasztaltuk, mint amit ott és itt is írnak a hotelről. Kiemelkedően kedves személyzet, kitűnő étterem. Ár/érték arányban messze a legjobb a környéken. Az uszoda rész pedig élményeket adott a gyerekeknek, annak ellenére, hogy alig maradt időnk kihasználni. Egy szó mint száz, érdemes ezt a szálláshelyet választani!
Sok-sok jó vélemény hatására esett a választásunk erre a kis hotelre, egy családi esemény ünneplése kapcsán. Volt egy extra kérésem is, még érkezés előtt. És a recepciós hölgyek együttműködésével sikerült a tökéletes meglepetés. A barátságos fogadtatás már megalapozta a kiváló hétvégét.
A kényelmes szobák, ízletes ételek és a fürdő, pedig megkoronázták ezt. Összességében a szállás azt nyújtja, amit kínál, semmi zsákbamacska. Tökéletes egy pár napos lazításra.
Csodálatos három napot töltöttünk az Aqua Hotelben, Kisteleken. Erre az időpontra esett a feleségem születésnapja is. Ő ezt az utazást, élete legszebb születésnapi ajándékaként könyvelte el. Minden nagyon csodálatos volt, köszönjük szépen a kedvességet.
Sajnos a vasútállomástól nincs busz a központba és a városban taxiszolgáltatás sem üzemel. Fájós lábbal nehezen jutottunk el a szállodához.
A szálloda szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk. Negatívumként csupán a reggeli egyhangúságát és a pezsgőfürdő túlzott fertőtlenítését tudnánk megemlíteni. Összességében ajánljuk mindazoknak, akik kényelmes, nyugodt kikapcsolódàsra vágynak.
Városközpontban fekvő kis hotelről van szó. Kedves, gyors a recepciós. Kényelmes, tiszta, tágas szobát kaptunk. nem hiányzott talán csak a hajszárító. Az étteremben is kedves,figyelmes a személyzet és jó a konyha. Talán a reggeli választéka lehetne bővebb. Az étterem kialakítása is tetszetős. A szomszédban lévő fürdő könnyen megközelíthető.
Tiszta, kis helyen sok mindent igyekeznek biztosítani (úszás, szauna, élményelemek, termálvíz) A fürdő hétvégén 10-kor nyit, ami szerintünk kései nyitás.
Már másodszor jártunk a kisteleki Hotel Aqua-ban és most is elégedettek voltunk a szolgáltatással. Ár-érték arányban az egyik legjobb választásunk volt eddig, ahol megfordultunk útjaink során. Legjobban a közvetlenül átjárható fürdőrészleg tetszett nekünk. Nem túl nagy, mégis 4 féle medence van benne, s nincs zsúfoltság.
A személyzet mindig nagyon kedves és segítőkész. Az ételek összeségében finomak és bőségesek voltak. Az étterem, a kávézó és a hotel is ízlésesen, szépen berendezett,tiszta helyiségek.
Hàrom csillagos hotelnek nagyon megfelelő. Az ételek kínàlata lehetne vàltozatosabb, többféle, de az, ami volt, mind nagyon finom volt. Főleg a lecesek. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Kiemelném B. Gàbor és a recepciós hölgyek kedvességét. Hiànyzott a teregetési lehetőség, a hajszàrító.
Batran tudom ajanlani minden korosztaly szamara, mi nagyon jol ereztuk magunkat, de megismerkedtunk tobb vendeggel is akik szinten ezen a velemenyen voltak. Idos nyugdijasok fiatal szerelmespar bulizni vagyo fiatalok! 3 ejszakat voltunk, a szemelyzet csaladbaratkent fogadott, mindig mosolygosak, vidamak, beszedesek voltak, a wellnes resz ahova akkor mentunk amikor akartunk kellemes mindenki szamara!
Az etelek mindig bosegesek, a pincerek pedig osztalyon feluliek! Elutazasunk napjan meg dobozt is kaptunk, hogy szendvicset csinaljunk a gyerekeknek az utra, na ilyen meg soha sehol nem volt! ! Pedig nem ez az elso hely ahova kikapcsolodni mentunk! A recepcios holgyeknek kulon kuldjuk udvozletunket, nagyon megkedveltuk a csapatot! Remelem hamarosan ujra talalkozunk Udv; Farkas csalad! !
Az értékelést elsősorban magával a településsel szeretném kezdeni. Egy nyugodt, csendes kisváros, szép középületekkel, elégedett emberekkel, jó közbiztonsággal és kihasznált közösségi terekkel. Sajnos hazánkban egyre kevesebb település mondhatja el magáról ezeket az ismérveket. A hotel munkatársai rendkívül kedvesek és segítőkészek.
A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon választékos, az ízeket tekintve nálunk verte az eddig látogatott szállodákat. A strand úgy funkcionál, mintha a szálloda Wellness részlege lenne. Összességében elmondható, hogy egy kellemes, vendégközpontú hotel. Mindenkinek bátran ajánljuk.
Nagyon kedves barátságos személyezt, a fürdő szuper és nem zsúfolt. Figyelmesek és nagyon gyerekbarátok :) A kaja remek és temérdek, többször is voltunk és biztos hogy megyünk is még. 3 gyermekes család Egy problémám volt csak, az ágyak nagyon puhák,amit csak a vízmasszázs tudod feledtetni :)