A balatonszemesi Kistücsök a nagy klasszikusok közé tartozik, Csapody Balázs étteremtulajdonos majd 30 éve vette tervbe a balatoni gasztronómiai étterembe öltését. A kiváló ízvilág megalkotásában nagy szerepet játszik Jahni László séf, közös céljuk, hogy a régió hagyományos fogásait a kor kívánalmainak megfelelő köntösbe öltöztetve tálalják vendégeiknek.
Tovább olvasom >>
Ha szeretnénk bepillantást nyerni a „titkokba”, válasszuk a séfszobát, ahol lehetőség adódik, hogy a séfet munka közben lássuk, de akár beszélgetésbe is elegyedhetünk, és kikérhetjük tanácsait a bor választást illetően is.
Nem előszőr jártam itt,és most sem csalódtam. Nekem a terasz nem annyira hangulatos,de ide inkább az ételek miatt jövök vissza. 1. Kovászosuborka leves. Kihagyhatatlan! Kíváló mint mindig. 2. Hideg tökfőzelék rántott tanyasi csirkével. Nem volt rossz,de ez nem lesz a kedvencem. A kisfiam nyúlpaprikása sokkal finomabb volt. 3.
Az ország talán egyik legjobb étterme. Ha a Balatonnál vagyunk mindig felkeressük. Nyaranta a kellemes kerthelyiségben remek vacsorákat lehet elkölteni. A Sommelier nagyon kedves és közvetlen, a meglévő gazdag dél-balatoni borkínálatból mindig valami kis különlegességet javasol. Legutóbb füstölt pisztrángot kértem, ami egy elegáns üvegtányéron érkezett, uborka-ágyon.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.