A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Budapesten élünk a párommal, találtunk számunkra megfelelő "Nyugalom szigetet" Egerszalókon a Hotel Thermal Parkban. Béke, csend és nyugalom, kellemesen andalító gyógyvíz, a demjéni fürdőkomplexum közelsége és a finom ételek mind mind közrejátszanak abban hogy visszatérő vendégek legyünk itt.
Nem is beszélve a közelben feltörő forrásokról, melyek pár percre találhatók a hoteltől. Ajánlom a helyet mindenkinek aki ki akar lépni a hétköznapi taposómalomból!
A szálloda tisztasága, elhelyezkedése tökéletes, a személyzet kedves, segítőkész és felkészült volt. Egerszalók gyönyörű település, frissítő, pihentető hétvégét tölthettünk el a Hotel Thermal Park nászutas lakosztályában.
A szálloda alkalmazottai kivétel nélkül barátságos, kedves, segítőkész. Mindent elkövetnek, hogy a vendég Otthonosan, jól érezze magát. A fürdőmedencék hőfoka idònként élvezhetetlen volt. Az uszoda 39 fokos vize nemhogy úszásra, de még ott-tartózkodásra sem volt megfelelő. A medende körüli napozás szeles időben lehetetlen, huzatos.
Gondoskodni kellene valami szélfogó paraván felszereléséről legalább is a tavaszi változékony időszakban. Egyebekben az udvar, a park szép és élvezetes, ápolt. Az étkezés kínálata - más 4 csillagos hotelekhez képest - szerény. Halételek egyáltalán nincsenek, a választék egyszerű.
Nagyon sokszor voltunk itt a párommal. Mindig örömmel tölt el, hogy kedvesen fogadnak és végig érzem a figyelmet. A szoba kényelmes, általában tisztaság van. Az ételek ízletesek, a kínálatnál a gyerekekre is gondolnak. Este sokáig lehet fürdőzni, lazulni, szaunázni. Biztos, hogy ajánlanám másnak is!
A medencék alja, főleg a medencék és a lépcsők szélén borzalmas piszok lerakódásoktól teli. A szobában jó lenne időnként pókhálózni, az asztal lábánál és a bejárati ajtó előtt a sarkokban pókok voltak láthatók. Az ágy nagyon kényelmetlen, a "nagypárna" mindennek nevezhető, csak nem annak. A konyhai felszerelés hiányos, igénytelen.
Az étterem viszont rendezett, az ételek választékosak, jók. Ennyi volt csak a pozitív benyomás, sajnos más nem. A recepciónál a hölgy elég unottan válaszolgatott a vendégek kérdésére, odaérkezésünk előtt is már telefonon is kelletlenül beszélt. Ezért a pénzért nem ilyen színvonalra számítottunk. Először voltunk ott, de egyben utoljára is.
2016. február 16-án próbáltam szobát foglalni, a hölgyike a recepcióban közölte, hogy teltház van hétvégére, és minden szó nélkül levágta a telefont! ! ! Gondolom nincs szükségük vendégekre, pedig jó lett volna jövő hétvégére is Gratulálunk! ! ! Ezúton köszönném meg a mellékelt képpel a szíves fogadtatást! [kép moderálva - a szerk. ]
Tágas szép szobák, jó elhelyezkedés és kiváló kültéri forró medence! Imádtam a nem túl meleg áprilisi estékben kinn üllni és úszkálni a gőzölgő termálvizes medencékben, igazi élmény volt. A vacsora kínálatát egy kicsit keveslettem egy 4 csillagos szállodáéhoz képest, de az ízekkel és a reggeli választékkal elégedettek voltunk.
Nagyon jól éreztük magunkat ebben a kényelmes, szép szállodában. Remek ötlet, hogy a szállodán kívüli programot( barlanglakások látogatása) is kaptunk, így egy nagyszerű gyalogtúra is megszépítette az ott töltött napokat.
Aktív pihenés volt a Hotel Termal Parkban, a medencék nem túl nagyok, de szép tiszták. Sötétedés után nagyon jó hangulatúak egy esti fürdőzéshez. Nagyon jól éreztük magunkat.
Fantasztikus 3 éjszakát/4 napot töltöttünk párommal a szállodában, mindennel 100%- ig meg voltunk elégedve. Igaz már legalább 4x vettük igénybe a Thermalpark Hotelt, de biztos visszatérünk még, mert sok más szállodát kipróbáltunk már párommal és a 3 gyermekünkkel is, de ez a szálloda mindenben kimagaslóan teljesít. Köszönjük, hogy ott lehettünk. :)