A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Tágas szép szobák, jó elhelyezkedés és kiváló kültéri forró medence! Imádtam a nem túl meleg áprilisi estékben kinn üllni és úszkálni a gőzölgő termálvizes medencékben, igazi élmény volt. A vacsora kínálatát egy kicsit keveslettem egy 4 csillagos szállodáéhoz képest, de az ízekkel és a reggeli választékkal elégedettek voltunk.
Nagyon jól éreztük magunkat ebben a kényelmes, szép szállodában. Remek ötlet, hogy a szállodán kívüli programot( barlanglakások látogatása) is kaptunk, így egy nagyszerű gyalogtúra is megszépítette az ott töltött napokat.
Aktív pihenés volt a Hotel Termal Parkban, a medencék nem túl nagyok, de szép tiszták. Sötétedés után nagyon jó hangulatúak egy esti fürdőzéshez. Nagyon jól éreztük magunkat.
Fantasztikus 3 éjszakát/4 napot töltöttünk párommal a szállodában, mindennel 100%- ig meg voltunk elégedve. Igaz már legalább 4x vettük igénybe a Thermalpark Hotelt, de biztos visszatérünk még, mert sok más szállodát kipróbáltunk már párommal és a 3 gyermekünkkel is, de ez a szálloda mindenben kimagaslóan teljesít. Köszönjük, hogy ott lehettünk. :)
Nagyon kedves volt a fogadtatás, már korán elfoglalhattuk a szobánkat, ami tágas és kényelmes volt. A reggeli és a vacsora nagyon finom és változatos volt, a fürdőzés is kellemes, a szaunát nem vettük igénybe.
Thermál Park Hotel az egyik legpihentetőbb hely a hegyek közötti völgyben. Európa látványos sóképződményével szemben találjuk a csendes, családoknak és pároknak, nyugdíjasoknak kikapcsolódást nyújtó szállást, mely korszerű, minden igényt kielégítő ellátást adó hotelt. Kívül-belül ízléses, tiszta és igényes szobákkal, apartmannal rendelkezik.
A változatos ételkínálata svédasztalos lehetőséget is ad, melyhez még a szálláshoz tartozó wellnes fürdő, szauna, gőzkabin kényeztetése is társul. Egy kincset találtunk, a környező természeti szépségek között!
Kitűnően éreztük magunkat feleségemmel együtt. Nagyon figyelmes személyzet, kényelmes elhelyezés. Gondolkodjanak el azon, hogy nem lenne-e célszerű a thermál medencét fedetté (zártá) alakítani. Az étkezésnél hiányoltam a halételt.
Júliusban nyaraltunk ezen a nyugalmas és kellemes helyen. Nagyon jól éreztük magunkat,tágas,kènyelmes,klimatizált apartmanunk volt. Az ellátás kifogástalan nagyon változatos finom ételek,klassz wellnes részleg! Ami még nagyon fontos rendkívül gyermek barát hely! :-) Az ár tartalmazott részünkre egy-egy demjéni fürdő belépőt aminek nagyon örültünk! Ha tehetjük legközelebb is megyünk! ! ! !
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba tágas minden kényelmet biztosítva. A medencék kiválóak,és gyönyörű a parkosított rész. A személyzet nagyon figyelmes,külön kiemelném a Recepción dolgozókat. Több helyen jártunk már, de itt éreztük a legjobban magunkat. Mindenképpen ajánlani fogom ismerőseimnek,és rokonaimnak. További jó munkát kívánunk a Szálloda összes dolgozójának.
Két unokámmal mentem el ebbe a hotelbe és megelégedetten jöttünk el. A személyzet profi módon, gyorsan és kedvesen intézett mindent, a reggeli és a vacsora svédasztal volt, sokféle étellel, jók, finomak voltak. A medencék kiválóak, pont alkalmasak kisgyerekeknek is, 1 m mély a hideg medence, a hét éveseknek már leér a talpuk ott, nem kell aggódni.
A környék tele fával, erdővel, jó a levegő, a sódomb pár perc sétára. Volt masszázskuponunk és nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Javaslom nyugdíjasoknak és kisgyerekeseknek egyaránt, tulajdonképpen minden korosztálynak való a szálloda.