A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Jó levegőjű, csodálatos környezetben van ez a barátságos, családias hotel. Kedves, segítőkész és az egyedi igényeket is kiszolgáló személyzettel találkozhattunk. Mindenhol rend és tisztaság, a konyha fantasztikus. Látszik, tapasztalható, hogy itt minden a vendégért történik, minden a vendégről szól.
Kitűnő elhelyezkedés, kedves segítőkész személyzet, első osztályú étkezés. Kiváló welness szolgáltatás. Rend, tisztaság, kellemes szoba. Őrzött, zárt parkoló, kedves emberek. Tiszta ágynemű, kényelmes ágyak, megfelelő mennyiségű napozóágy, kitűnő szauna. Közelben több termálfürdő.
Visszajáró vendég lettem! Véletlenül mentem el először. Nagyszerű volt. Egy hete jöttünk haza, és ez a harmadik találkozás volt a csodálatos vizű, és családias hangulatú szállodában. Ami nagyon tetszett: ismerősként üdvözöltek, nagyon kedvesek voltak -mint mindig- tisztaság, rend, csendes vendégek.
Naponta többször öltözködtünk, de úgy éreztük mi is, hogy meg kell tisztelnünk egymást, és a nagyon finom ételeket, a gondoskodó személyzetet. Valahol olvastam, hogy az egyik pincér megismerte a vendéget. Lehet, hogy harmadszor voltam, ám még a szokásomra is emlékezett! Csak gratulálni tudtam neki. (nem tudom, szabad-e a Jani (János) nevét megemlítenem,,,, ha nem, kérem töröljék. ) Jó szívvel ajánlom szinte minden korosztálynak. Én már az idősebbekhez tartozom, de a fiatalokkal is sokat beszélgettem, és nagyon jó véleményük volt. Külön kiemelem a változatos és nagyon finom ételeket, a szálloda tisztaságát, és a személyzet kedvességét. Én jártam Gyulán, Parádfürdőn, és itt a Thermálparkban, Egerszalókon. Nálam ők a kiemelten első helyezettek. Gratulálok Nekik, és az ősszel szeretnék ismét elmenni. Köszönöm, ha elolvassák: Károly bácsi
Csodálatos, nyugodt, fákkal körülvett szálloda, tiszta, tágas, szépen berendezett szobák. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, az étterem egyik pincére fél év elteltével is emlékezett ránk és ismerősként üdvözölt, nagyon jól esett. Bőséges és nagyon finom svédasztalos ételválaszték, a wellness részleg - a masszázs - kiváló.
Az élménymedence vize - igaz csak egy alkalommal - de kicsit hideg volt, bár úszásra alkalmas. Többször voltunk és megyünk is még, megszerettük a szállodát.
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal együtt. Kedves a személyzet, úgy a takarítók, mint a recepciósok. És persze ne feledkezzünk meg az éttermi dolgozókról. Az ételek nagyon finomak voltak és változatosak. Nyugodt,szép a környezet. Kényelmesek a szobák(megj.
A hotel teljesen megfelelt az elvárásainknak, kedves szemályzettel, tiszta, nagy szobákkal, bőséges reggeli- és vacsorákkal, fürdőházzal, csendes környezetben. Mindenkinek ajánlom. Külön öröm, hogy társállat (kutya) is hozható a hotelbe. Az egerszalóki fürdő nagyon közel, azt a ~ 20 m járdát megépíthetnék a parkolóig.
Miért nincs kerékpárút ezen a gyönyörű környéken? ? ? A thermálvölgy és borút, dél-Bükk megérdemelné, a kerékpáros-túrista forgalom megnőne. Aki ünnepek idején jön számítson arra, hogy az egerszalóki fürdőbe teltház van és nem engedik be, ezek után a demjéni fürdőben is teltház lesz, de mindankit beengednek. Egyik sem kellemes, ezért, vagy azért! Irány Eger környéke!