A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Csendes, nyugodt környezetben, remek időjárással igazán felejthetetlen volt az ottlét. A választott apartmanunk tágas, jól felszerelt és tiszta. A wellness részleg nem volt zsúfolt, minden igénynek megfelelő. A személyzet rendkívül figyelmes, udvarias és segítőkész. Az étkek változatosak, különlegesek, finomak, mindenki talált kedvére valót!
Tökéletes szállás. Először 5 éve jártunk itt,akkor a hotel részben volt szobánk,most a Villa Apartman házban. Mind kettő megfelelő,sőt jó. Sajnos most az időjárás közbe szólt és ez okozott némi kellemetlenséget. Az apartman előtt volt asztal,szék,de nem volt napernyő,sem esőfogó tető,így a zordonabb időjárás miatt a szobába szorultunk,de jól éreztük magunkat és pihentünk is.
Nagyon jól éreztük magunkat: nyugtató csend, rügyező természet, szép kilátás, kényelmes szoba, kellemes termálfürdő és készséges személyzet fogadott bennünket. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
A szoba nagyon tettszett. A konyha felszereltsége megfelelő.A fűtés jól szabályozható.Ami minden fürdőben irritál,hogy a kedves fürdőzők a medencébe lépés előtt nem használják a tusolót.Talán nagyobb betűkkel kellene kiírni.Üdv:V.L.
Kellemes nyugodt helyen fenyveserdővel határolt és nagyon jó levegőjű környezetben található szállás. Az apartman minden igényt kielégített és viszonylag nagynak számít. A fürdő két medencéje szintén tökéletes, egyik víz meleg 38 C a másik fedetlen 34 C fokos.
Sajnos az óra elég kicsi és a gőztől nem látni az időt,de ennél nagyobb problémát nem lehet a szálláson találni, A személyzet kiváló nagyon szolgálatkész és udvarias. Tökéletesek a szaunák is. Az étkező nagy és tágas ami szintén pozitívum a reggeli és vacsora választékos és jól elkészített. összességében csak ajánlani tudom ezt a hotelt, az idősebbek főleg megtalálják a számításukat üdülésük alatt.
Mindennel maximálisan meg volt elégedve a baráti társaságunk, azonban ami még plusz és ilyenre még nem volt példa /pedig sokat utazunk úgy belföldön, mint külföldön/ hogy már odaérkezésünkkor előkészített 11 személyes asztallal vártak minket az étteremben és ez ottlétünk alatt rendelkezésünkre állt.
Nagyon szeretünk ide járni,szinte haza járunk :D Amit kifogásoltam, hogy az úszó medence nagyon hideg volt 28 fok ez novemberben nem igazán kellemes! Nem is voltak benne,ott vannak a jó kis masszírozók, de ilyen hideg vízben nem lehet mozdulatlan masszírozni ! Régebben sikerült 32 fokosra varázsolni, most nem sikerült!
5 napig voltunk, naponta reklamáltam, míg a 4 -ik nap valahogy 32 fokos lett! Ezt a problémát a téli hónapokban jó lenne ha megtudnák oldani ! A fiatal, magas, szakács fiút , szeretném nagyon dicsérni, mert amikor ő főz isteni minden étel ! :)
A fürdőszobában elfogyott a WC-papír, mert nem pótolták naponta. Az étteremben egyik reggel piszkosan készítették ki az üvegpoharakat, foltosak voltak és szájnyomok is látszottak rajtuk, talán mosogatógéppel kellett volna elmosni.
Csodálatos négy napot töltöttünk Egerszalókon. A hotel tökéletes,az apartman tágas,tiszta,jól felszerelt,a medence vize nagyon jó hőmérsékletű,rosszabb időben sem fázni benne. A félpanzió változatos és nagyon finom. A én válogatós lányaim is találtak maguknak megfelelő ételt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes. Bárkinek ajánlani fogom,tökéletesen elégedettek vagyunk!
Remek helyen, csendes, nyugodt környezetben található a Hotel. A szoba nagy és kényelmes, terasszal együtt. Nagyon jó volt a wellness részleg, remek a víz. Közel vannak a híres Sódombok, nagyokat lehet sétálni a környéken. Eger csak egy ugrás, ha valaki városnézésre adja a fejét. Rengeteg a látnivaló. A környező fürdőhelyek is rövid időn belül elérhetők.