A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Csodás környezetben helyezkedik el a szálloda. Könnyen megközelíthető, csendes. Személyzet udvarias segítőkész és kedves. Szoba tiszta tágas, kényelmes ággyal. Nagyon kellemes volt a szoba hőmérséklete. Wellness részleg jó. Élmény fürdő öt percre és a sódomb is ,csodálatos három napot töltöttünk ott még visszatérünk !
Tökéletes a szálloda elhelyezkedése. Eger központja 10 perc autóval (na jó csak 7). Erkélyes szobában voltunk, kategóriájában példátlanul tágas, kényelmes. A konyha korrekt, bár desszertben nem a legjobbak. A kiszolgálás kedves, korrekt. A szállodai személyzet udvarias, jó értelemben véve 'észrevehetetlen'.
A szálloda tisztasága példás, ugyanakkor a wellness részleget gyakrabban és figyelmesebben kellene takarítani, a női wc-ben kifejezetten büdös volt. Az egyetlen negatívum, hogy a csomaghoz járó masszázs-t nem lehetett igénybe venni, a masszőr szabadnapjai miatt (! ), és ezt előre nem kommunikálták ki.
Kellemes 8 napot töltöttünk itt a barátnőmmel. A személyzet kedves és szolgálatkész volt. A szoba tiszta, és mivel elég hidegek voltak már az éjszakák a törölközők és a köntösök nem száradtak meg, mindem további nélkül kicserélték szárazra. ez nagyon jól esett. A kinti medence vize lehetett volna kicsit hűvösebb, ez csak a mi véleményünk volt.
A szauna rész nagyon jó volt. Az étkezésről nem is beszélve. Még nem mertem a mérlegre állni. hogy ellemőrizzem, mennyit híztam (bár nem kellett volna).
Kényelmes,tágas volt hármunknak a szoba.A medencék megközelítése egyszerű és nagyon jó volt.A személyzet készséges és udvarias volt.A vacsorák nem voltak elég ízletesek,kivétel ez alól az utolsó este./08.21.-08.25./
Mi egy idősebb házaspár vagyunk és a kis unokánkkal voltunk Önöknél. Minden nagyon kényelmes és pihentető volt. A személyzet kifogástalan és nagyon kedves. Egyetlen pici dolog van amivel kevésbé voltunk elégedettek. Ez pedig az ebéd. Mikor előzőleg voltunk a Thermálban,akkor is kértünk ebédet és az is kifogástalan volt.
Most sajnos ebédre csak grillezett étkek voltak,amit nem mindenki szeret,különösen egy gyermek. De ezt is kompenzálta a kint sütött óriás palacsinta,amit megfejeltek rengeteg tejszínhabbal. Hannánk teljesen el volt ájulva tőle. Javasolnám,ha lehet,akkor a grill mellé egy két fogás hagyományos ételt is felszolgálhatnának ebédre. De ettől eltekintve minden csodálatos volt. Köszönjük. Jövőre is szeretnék újra eltölteni itt pár napot. Köszönettel. . . Donkó Béla. :)
Nagyon tetszett a szállodai megoldásuk. Jó volt a fürdőzési lehetőség, gondoltak a gyerekesekre is, tetszettek a szaunák egész napos rendelkezésre állása is. Kedvesek voltak a pincérek, szolgálatkészek. A recepciónál mindig adtak felvilágosítást kérdéseinkre. Reméljük a gyógyvizes medence használata hatásos lesz.
A szallas szep volt es kenyelmes. A szemelyzet es a kiszolgalas tokeletes. A szalloda elhelyezkedese es kornyezete kivalo. Az egyetlen apro kis gond az volt, hogy az egyik vacsoranal elfogyott a suti, amit megkostoltunk volna, de mindent osszevetve csak ajanlani tudjuk.
A személyzet nagyon kedves volt,az étkezések alkalmával minden finom friss volt. A hotel fürdője bababarát ami számunkra elsődleges szempont. A szoba tiszta,jól felszerelt volt. Nagyon élveztük az ittlétet,visszatérő vendégek leszünk.
Csak felsőfokokban beszélhetek az itt eltöltött időről. Úgy a szállás mint az ellátás is kielégítette maximálisan az igényeinket. A 13-ik éves unokánk aki velünk a nyugdíjas nagyszülőkkel szintén itt volt,akivel már több helyen voltunk együtt,osztja a mi véleményünket.
Párommal fantasztikusan éreztük magunkat a Hotelben. A szoba megfelelő volt minden szempontból. Az ételek finomak voltak. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük! Jövünk még! :)