A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Hallottunk negatív fennhangokat, ahogy a medencében lubickoltunk. Ezek olyan emberektől származtak, akik nem kikapcsolódni járnak ilyen helyekre. Ők mindenhol találnak kifogásolni valót. Valószínű a karaván hétvége miatt, hétfőre a külső medence kissé piszkos lett, de mi így is élveztük a kirándulásunk minden percét.
Tavaly novemberben jártam itt a párommal egy hosszú hétvége keretében. Erkélyes, panorámás szobában voltunk elhelyezve, félpanziós ellátással, amely nagyon bőséges és finom volt. A szoba jól felszerelt volt, bár a fürdőkádas megoldást jobban szeretem. A wellness részleg, a csodálatos sóhegy, főleg az éjszakai megvílágításban felejthetetlen élményt és kiváló kikapcsolódást jelentett. Szívesen visszatérnék még ide.
Unokánkkal jártunk ott egy hétvégén. Nagyon meg voltunk elégedve mint a szállással, mint a kiszolgálással. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves, és udvarias. A szálloda melletti sódomb egyedülálló látványosság. Másnak is tudom ajánlani. Az Egri vár látogatása is belefért a programba. Horváth Lászlóné
2 éjszakát töltöttünk ott párommal. Az időjárás kicsit változékony volt, de így is sikerült kihasználnunk mind a hotel, mind pedig a környék fürdési lehetőségeit. A medencék tiszták voltak, a környékét is rendszeresen takarították. A szoba tágas, jól felszerelt, pontosan apartmannak megfelelően.
Egyedül az ágy matracai voltak kicsit kényelmetlenek. A félpanzió minősége és mennyisége tökéletes volt, ízletesek, bőségesek, épp megfelelő hőmérsékletűek. A személyzet segítőkész, kedves. Az árak viszont lehettek volna kicsit elfogadhatóbbak, pláne elő-utó szezonban.
Nagyon jól éreztük magunkat, a hotel minden kényelmi szempontot kielégít, csodás környezetben szépen rendezett parkkal körülvéve. Bőséges volt a reggeli és vacsora és választékos és nagyon finom. A személyzet kedves , készséges és segítő volt mindenben. A wellness részleg is nagyon jó, kellemes fürdési lehetőséggel és pihenő résszel.
Szeretnénk újra ellátogatni amint lehetőségünk lesz és köszönjük, hogy ott lehettünk erre a pár napra,legközelebb hosszabb időre megyünk. Üdvözlettel: Szabó Kata
Az ellátás remek volt a személyzet szolgálatkész,a szoba remek és tiszta volt sajnos a nagymedence bealgásodott,de gondolom ez nem volt tervbe véve, ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat,és reméljük,hogy legközelebb is sikerül ilyen gyönyörű környezetben egy pár napot eltölteni köszönjük Üdvözlettel,és további jó munkát és sok sok vendégetkívánva Beck Mariann és Beck György
Két éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. A legcsodásabb hely ahol valaha is jártunk. Minden tiszta, gyönyörű, esztétikus, az ételek bőségesek és nagyon finomak. Csendes nyugodt, igazi pihenésre alkalmas hely. A környék is nagyon szép, hosszú sétákat is lehet tenni. A közeli Egerben, pedig tovább lehet mélyiteni a kirándulási helyek listáját. Mindenkinek szivből ajánlom, remélem még egyszer vissza megyünk ide.
Karácsonyi ajándékként kaptuk ezt a pihenést félpanziós ellátással,masszázzsal,melyet 2014. márciusában vettünk igénybe. Nagyon elégedettek voltunk a szálláshely felszereltségével,a wellness részleg is minden igényt kielégítő. A kiszolgálás is hibátlan volt,csak a mosolyt hiányoltam az arcokról-kevesen voltak,s sok órát kell dolgozniuk egyszerre,amit el kell higgyek.
2 X voltunk,ebben a hotelban. Minden meg van ott,ami egy nyugodt pihenéshez kell. Nagyon tágas,és tiszta szobák. A tisztaság jellemző az egész hotelra. Mi félpanzión voltunk. Az ételek minősége,és mennyisége kiváló. Aki itt éhen marad,az megérdemli. A wellness részleg kiváló. Reggeltől estig nyitva van.
Én először féltem,hogy a nyitott,gyógyvizes medencébe fázni fogok. Ez egyáltalán nem így van. Voltunk,december elején és februárba a férjemmel. A gyógyvíz,nagyon jó a mozgásszervi problémáinkra. Érezhető a javulás,pár nap után. A recepción,és a hotel többi dolgozója,maximálisan megtesz mindent,hogy jól érezze magát a vendég. Nekem sok kérdésem szokott lenni,mindenre türelmesen válaszolnak,akár telefonon vagy személyesen. :) Ide biztosan visszajárók leszünk. Köszönet az itt dolgozóknak.
Már másodszor jártunk a hotelben és most is nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes, tiszta szoba, akárcsak az egész hotel. A reggelik és a vacsorák finomak, bőségesek, választékosak voltak. A wellness részlege, a medencék, a szaunák nagyon szépek és tiszták. Nagyobb létszám, telítettség esetén is kényelmesen elférnek a vendégek.