A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Hat éjszakát töltöttünk párommal a hotel De luxe szobájában. A sok negatív véleményt olvasva kicsi félve választottuk ezt a szállodát, de szerencsére kellemesen csalódtunk a helyben. A hotel szépen parkosított nagy területen fekszik. A szoba nagyon szép és kényelmes. A félpanziós ellátás tökéletes volt ( minőségi alapanyagokból készült ,finom,ízletes ételek).
Előfordult , hogy egy kicsit várni kellett hogy feltöltsenek egy elfogyott ételt , de ez nem volt probléma ( kb. 5perc). A wellness részlegben az tetszett a legjobban , hogy akár este is ücsöröghettünk a thermál vízben ( nyitva tartás:8-22 ! ! ! :) ) . A személyzet nagyon kedves és segítőkész . Amit talán negatívumként tudnék megjegyezni, hogy a hat éjszakás ott tartózkodásunk alatt kétszer járt a szobánkban a takarító személyzet ( csak a szemetet ürítették ki és a toalett papírt töltötték fel ), ez nem megszokott egy ****-os hoteltől. Nem azt mondom , hogy nem voltak hiányosságok vagy problémák a hotelben ( pl. függöny szakadt, éjjeli lámpa nem működik, bogarak jöttek be az ablakon a kertből, NEM CSÓTÁNY ! ! ! ! , mint ahogy többen írták ! ! ! ! ) , de ezen az ember gyorsan túllép ha több pozitív inger éri. Ezt csak építő jelleggel írtam le, hátha a hotel vezetősége olvassa a véleményemet. Mindent egybevéve csodálatos hat éjszakát töltöttünk a hotelben, köszönjük a személyzet kedvességét.
Kiszolgálás,személyzet segítőkész, udvarias:Tökéletes.Ételek finomak, ízletesek, igazán nem lehet rá semmi rosszat mondani.Lehetne egy merülő medence a szaunához
Négy éjszakát töltöttünk itt, már sokadik alkalommal. Első alkalommal, hogy mindketten "senior" korba léptünk. Az ételek jó ízűek, a kínálat változatos. A személyzet kiválóan látja el feladatát. Sajnos -a korábbiakhoz képest- a takarítás színvonala folyamatosan romlik, főleg a közösen használt területeken.
(Erre a feladatra alkalmazottak száma szerintünk kevés! ) Teltházas hétvégi napokon a külső udvari medence vízhőfoka alacsony, pedig a késő őszi, téli és kora tavaszi időszakban sokak számára alapvetően ez tenné vonzóvá az itt tartózkodást!
Szép szálloda. Az étkezés átlagos, az elvárható színvonalú. A személyzet kedves, segítőkész. A kert szépen megrendezett, jó volt benne sétálni. A demjéni fürdő nagyon érdekes volt a különleges, barlangszerű medencékkel. A szálló kültéri medencéje sajnos nekünk túl meleg volt, nem tudtunk benne sokáig lenni, ennek ellenére többször megmártóztunk benne, és jólesett.
Tetszett a csendesség, a nyugalom, a kiszámíthatóság. Ebben az időszakban leginkább nyugdíjasoknak ajánlanám. A meghirdetett kedvezményes ár és a fizetendő összeg versenyében az utóbbi nyert.
Jól éreztük magunkat, bejártuk a környéket. Kaptunk a csomagban belépőt a demjéni élményfürdőbe, csodás volt. A Thermál szállodával is elégedettek voltunk, jó volt, de nem kiváló. Az étkezések színvonala különböző volt,a választék nem túl nagy. A recepción sokszor nem volt senki. A pincérlány nagyon kedves volt! Egészében meg voltunk elégedve, jövünk még.
Óhatatlanul összehasonlítottam más gyógyvizes pihenéseinkkel / Hajdúszoboszló, Mezőkövesd, Harkány . . / és ezért értékeltem jónak, kiegyensúlyozottnak. Jó helyen fekszik, közel vannak kirándulóhelyek / főleg Eger / és sok a látnivaló a környéken. A lehetőségekkel elégedettek voltunk, ki is használtuk, és máskor is igénybe kívánjuk venni pihenési céllal a szállót.
A hely nagyon tetszett,az ételek nagyon ízletesek,a tisztasággal annyira nem voltunk megelégedve,főleg a fürdöszobában..a személyzet közül mindenki nagyon kedves volt.
Csodálatosan éreztük magunkat, az étkezés szuper, nagy a választék és jó a wellness részleg, a medencék. Több nevezetesség van a környéken,ami autóval fél órán belül elérhető. Ahol túráztunk: Szalajka völgy, Ősember barlang, Olasz kapu és környéke, siroki vár és annak környéke, Barát és apáca szikla, Török asztal szikla.
Szépasszonyvölgy. Ez mellett még bőven volt idő a hotelben fürdésre. Ami nem tetszett: a szobában nagyon pici a hűtő, 1 másfél literes ásványvizet alig lehet bepasszírozni. A külső medence feletti fagerendákon rengeteg bebábozódott rovar van. Nagyon fakó, kopott, vízköves a mozaikkő a medence oldalán.
Első alkalommal jártunk a szállodába. A pihenni vágyóknak igazi kikapcsolódást nyújt a szálloda és szolgáltatásai egy nagyon kellemes környezetben. Kisebb hiányosságok azért akadtak pld a ruhaszárító hiánya , a fedett medence tisztasága, a penészes járólap és néha a termálvíz melegsége, a kültéri zuhanyzó nem rendeltetés szerű működése volt zavaró valamint a medence környékén kevés volt a napernyő ami árnyékot nyújthatott volna a nagy melegben.