Hotel Fortuna Zalakaros

3,3Ár / érték
3Szolgáltatás
3,5Étkezés
3,4Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa Lotus Zalakaros - Karácsony
Villa Lotus Zalakaros
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony

Hotel Fortuna Zalakaros vélemények

A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Szörnyű 2013. július 15.családjával járt itt
Hát akkor elkezdem. :/ Illetve bemásolom azt, amit ott is beírtam, 4 oldalt a panaszkönyvbe. . . "Az interneten feltüntetett képek nem tükrözik a valóságot, mert: három szobát foglaltunk 6 főre. Az első napon fél órával az érkezésünk előtt értesítettek telefonon, hogy nincs szabad szoba, nem tudják az előre kifizetett szállást biztosítani 6 főre.
Hotel Fortuna Zalakaros - VendéglátásHotel Fortuna Zalakaros - BelsőHotel Fortuna Zalakaros - BelsőHotel Fortuna Zalakaros - BelsőHotel Fortuna Zalakaros - BelsőHotel Fortuna Zalakaros - Belső
Még több kép (3 db) >>
Szörnyű 2013. június 7.a párjával járt itt
Ha valaki szörnyű helyet akar látni csak hajrá, irány a HOTEL TERMÁL LIGET. Azt szeretném csak tudni hogy egy ilyen hely egyáltalán hogyan működhet. Én 2013. április hóban voltam,amit nagyrészt bánok is. A HOTEL weblapján megjelenő képek, csak a Hotel néhány szobájára jellemző állapotot tükröznek.
Gyenge 2014. február 21.a párjával járt itt
2013. májusban járunk itt. Thermál Hotel Liget Zalakaros eléggé lepusztult, mind külső, mind a szobák tekintetében. A hűtőt külön kell igényelni, majd 12 órába telt mire hűteni kezdett. A reggeli elég szegényes, és csak a véletlennek köszönhető, hogy rájöttünk, hogy plusz
kaját is lehet kapni. Nem, ajánlanám ismerőseimnek.
Gyenge 2014. január 17.a párjával járt itt
Hát a személyzet megtesz mindent,de a retro kifelyezés is gyengén állja meg ahelyét, mert a bútorzat és a szobák ramaty állapotban vannak! persze egy részt már felújítottak,az jól néz ki,csak későn tudtuk meg hogy ugyan azért a pénzért ott is eltölthettük volna az öt napot!
Gyenge 2013. szeptember 23.a párjával járt itt
A Zimmer Feri film jutott róla eszembe! A kevés és nem túl finom ételért a vendégeket a csinos, fiatal pincér lányokkal szeretnék kárpótolni. A szoba, amibe először vezettek minket (kuponos oldalon vettem a lehetőséget) olyan volt, mint a Nagymamámék telke a szocializmusban! Sarkon fordultam és mentem reklamálni, utána tudtak adni egy egész tűrhető szobát.
Gyenge 2013. szeptember 13.a párjával járt itt
A lakrész és az ellátás gyenge volt. A környezet szép lehetne ha gondoznák. Az épület berendezései igen elhasználódtak, gondolok a vizes,elektromos,és nyillászárok. A svéd asztalos reggeliről csak annyit a választék gyenge aki később ér oda az kérdés hogy mit reggelizik,a vacsora szintén nagy kérdés. Túléltük 2013. szeptember. 11-13.
Hotel Fortuna Zalakaros - Külső kép
Gyenge 2013. szeptember 12.a párjával járt itt
Sajnálom, hogy a város vezetősége engedélyezi egy ilyen- a város jó hirnevét rontó-létesítmény üzemelését és nem találja meg a módlát, hogy a bezárását elérje. Ez a szállás a 60-as 70-es évek lepusztított munkásszállóinak hangulatát idézi. A személyzet a tőle telhető maximumot nyújtotta, de az ő készségességük és kedvességük a hely nyomasztó voltát nem tudta ellensúlyozni.
Gyenge 2013. szeptember 8.a párjával járt itt
Nagy a baj a Hotel körül! Az a sejtésem, hogy a tulajdonos a meghirdetett áraival "túlakciózta" a Hotel bevezetését. Miközben a ház szinte telt-házzal üzemel, addig szinte semmire nincs pénz. Főképp a dolgozók bérére. (Ma már csak 4 fős volt a személyzet!
Gyenge 2013. augusztus 31.családjával járt itt
Iszonyatosan lepukkant az egész hotel. Míg ott voltunk majdnem az egész személyzet felmondott, megértem őket. Ilyen állapotok mellett nem lehet dolgozni. A szobák koszosak, azt is csak akkor álltak neki kitakarítani amikor megérkeztünk. Az étel amit kaptunk borzalmas volt. A tészta hideg. Az egész adag elfért volna a markomban.
Bronz fokozatú értékelő
Gyenge 2013. augusztus 17.gyerekekkel járt itt
Sajnos mi (4 fő) sem tudunk jót mondani erről a 3 csillagos hotelről! Szerencsére csak kettő éjszakát kellett itt tartózkodnunk. Megérkezésünkkor (10 óra) a recepciós hölgy közölte, hogy kettő óra előtt nem tudjuk elfoglalni a szállást. Ezt tudtuk és tudomásul vettük.