A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Tetszett a hely, a fürdő közelsége, az ott dolgozók kedvessége! Az előző vendégek véleménye alapján félve mentem a hotelba, vittem plédet, párnát, mindent, amivel komfortosabbá tehetem családomnak ezt a 3 napot. 13 e Ft-ért mentünk 2 éjszakára félpanzióval. Nyoma nem volt azoknak a negatív dolgoknak, amiket itt leírnak a hotelről.
13 ezer forintért 3 fő sehol nem szállhat meg, nemhogy még ennivalót is felszolgáljanak neki. . Minden rendben volt! Kedves volt az összes dolgozó a hotelban és az étteremben! Csend volt, madárcsicsergés. Nem érdekelt hogy a tvhez nincs távirányító, mivel nem azért mentem, hogy tvzzek. Nem érdekelt, hogy nem kaptunk a pótágyon ágynemű huzatot, mentem, kértem, egyből ugrottak és adtak. 13 ezer Ft-ért az volt a lényeg, hogy tudjunk hol aludni 2 éjszakát, kapjuk enni, és nyugiban legyünk éjjel. Nappal nem a szobában ültünk, nem azért mentünk! A reggeli bőven elég volt mindhármunknak, a vacsorára sem kellett várni, egyből hozták, elég volt és finom volt! Semmi probléma nem volt, persze ha 40. 000 Ft-ot fizettem volna, nem ezt írnám, de 13. 000 Ft-ért ez a 3 nap szuper volt, szállással, ételekkel, nyugalommal együtt! A fürdőszobát lehetne újítgatni, de ez nem vette el a kedvünket az ott léttől!
A Hotel Fortuna Zalakaros messzemenően felülmúlta az elképzeléseinket és elvárásainkat azok alapján, amit a szálló honlapján láttunk és az ár arányában elvártunk. A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész és korrekt volt.
Úgy éreztük magunkat mintha otthon lettünk volna, köszönhetően Lajos bácsinak aki pincér és mindenes volt egy személyben és leste minden kívánságunkat, valamint Vera néni isteni házias főztjének. Köszönjük szépen az ötcsillagos kiszolgálást, mi még visszatérünk :) Üdvözlet Pécsről
Nagyon sok rossz véleményt írtak erről a helyről,DE ÚJ TULAJDONOSA VAN! A neve is megváltozott HOTEL FORTUNA ZALAKAROS. A személyzet új a szobákban a bútorok újak, egyszóval megújult minden. A KONYHÁJUK kitűnő,bőséges,változatos. A szomszédos apartmanház termálmedencéjét és szaunáját is igénybe lehet venni. Én voltam 2013-ban e-helyen,és most 2014-ben is, van hasonlítási alapom.
Nagyon kevés pénzért kaptunk szállást és ellátást. Bár a vacsora erősen hajazott a menzai kosztra, a reggeli megfelelő választékosságú és mennyiségű volt. A mi igényeinket kielégítette. A szoba meglepően tiszta és rendezett volt. Berendezése megfelelő. A fürdőben nem égett az egyik lámpa. A városi fürdőbe kedvezményes áron tudtunk belépőt vásárolni.